12+2 günlük hamileyim ikili test haftam sizce yaptırmali mıyım çok kararsızım 🤔
    kbraknt ben ilk beneğim diye hevesşe yaptırdım ama aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma bnce. Çünkü down sendromlu çıksa bile tedavisi yok malesef
    kbraknt 2 liyi yaptır için rahatlasin canm.Bende yaptirmayacam demiştim ama yaptırdım. Sadece için rahat olsun diye.Zaten 2 li güzel çıkarsa 3 lu ye gerek yokmuş.
      mineeeee canım ben 2li yaptırdım temiz çıktı 3lüye gerek yok mu ? 3 lüde nasıl bakılıyor
        Gzddlk yine kan tahlili yapılıyor diye biliyorum
        2liyi yaptirin sonuc iyiyse 3luyu yaptrmayin 3lunun yanilma riski fazlaymis
        İkiliyi yaptırdım risk cıkmadı ense kalınlığı falan da iyiydi üçlüyü istemedi doktorum. Zaten bişe çıkmayacağını biliyodum o yüzden hiç yaptırsam mı yaptırmasam mı diye ikilemde kalmadım.
        kbraknt bence yaptrmalisin ama snc riskli cikarsa kafana takma 3lude normal cikmisti bnm 2li riskli cikmsti
        Gzddlk Ben doktorumu degistirmistim.Sonraki doktorum dedi 2 li temiz çıkmış neden 3 lu yu istemiş sizden dedi. Gerek yokmuş yani.Sonradan genele tarama var zaten o daha önemli. Özel hastahane ydi ilk gittiğimiz o yuzden 3 lu yu istedi galiba. ama genel taramayi muhakkak yaptir