Ardakumsal Kızlar detaylı ultrason a giren var mı ? Nasıl muayene olunuyor karından mı ? Doktora Göstereceğiniz sonuç bizde mi kalıyor video halinde mı oluyor nasıl oluyor bilgisi olan varmı bilgilendirirmisiniz ?
Semasyy Ardakumsal karından bakılıyor herşeyine bakıyor video falan bana vermedi bazıları veriyor galiba cd ile bana maille bi kaç foto verdi yüzünü çekip kalbine organlarına herşeyine bakıp sonuç kağıdı veriyor çok şükür temiz çıktı darısı tüm bebek bekleyenlere 🙏🏻
ug_fa-3diplomalianne Ardakumsal Evet karından tabi ki , doktora Göre değişiyor muayene süresi bizim 45 dk kadar sürmüştü bütün organlarına damarlarına herşeyine bakıyorlar, yine video görüntü hastaneye göre değişiyor ama çıktı veriyolar mutlaka, raporu da size veriyo
Yazmelegi_ Ardakumsal karından bakılıyor ve Rahim agzi uzunluğunda olası bir durum görürse alttan uzunluğa bakıyor sonucu kağıt halinde size veriyor ve bebeğin görüntüsünü de çıkarıp veriyor
arirangg Ardakumsal Benim detaylı ultrasonum 1 saat sürdü. Sadece karından bakılıyor. Bittiğinde doktoruma götürmem için rapor verdi. Ayrıca cd’de video, fotoğraflar verdi. 3 tane fotoğrafı da çıkarıp baskı olarak verdi.
Ardakumsal ug_fa-3diplomalianne peki bizde görüyormuyuz ultrasondan yoksa sadece doktor mu bakıyor görüyor hani bazı hastanelerde karşıda da Ultrason oluyor ve doktorun gördüğü gibi bizde görebiliyoruz öyle mi
Zeynep_2304 Ardakumsal 40 dk 1 saat sürüyor karından muayene ediliyor her şeyine detaylıca bakılıyor bana bir cd verdi ayriyeten baskılı fotoğraf ve normal ultrasyon kağıdı verdi wahatsaptan da fotoğraflar atılar
ug_fa-3diplomalianne Ardakumsal Tabi ki görüyorsunuz en güzel yanı da o zaten uzun uzun izliyorsunuz hiç bitmesini istemiyorsunuz 🥰