Gulnur Kizlar nrb bi kac gundur rahimde yanma ve batma var degisik bi sekilde idrar tahlil yeni yaptirdim enfeksiyon yok cok sukur ne olabilir bikginiz varmi
NaimeYilmaz Gulnur ütülü camasır gıy ve akıntn coksa sıkca degıstır mantara falan dönüşmesin 🙏 ben 20tane aldm gecen gun bas edemıorm artk ☺
Gulnur NaimeYilmaz bn gunluk ped kullaniyorum cnm ama 28 hftaym akintim sklasti normalmi bu hftada boyle olmasi
Zarife Gulnur bende 28 inci haftamdayim akintti gittikce artiyo onemli olan sari yesil olmamasi benim seffaf renkli genelde bide cok sık idrara cikmaya basladim bebek baski yapiyo ayakta cok durursam da karnim geriliyo hemen yatiyorum
NaimeYilmaz Gulnur akıntı hamılelık boyunca normal temızde tutsak benmde arada yanma olur gıbı oluo hemen temızlenıp camasırımı degıstırıorm
Gulnur Zarife ewt bnde ayni drumdayim wc gidiyorum bazen yokmus bn oyle saniyorum senin dogum tarhin ne cnm
Zarife Gulnur benim 40 haftayi doldrdgum tarih 12 nisan diyo ama tup bebek oldgum icin sezaryen olucak. Sanirim 31 mart 1 nisan gibi olur dogumum senin ne zman
Gulnur Zarife benimde 10 nisan 40 haftaya gore sanirim bende sezeryan olcam mart istiyorum zaten bakalim cinsiyet neydi
Zarife Gulnur bende 31 mart gibi yaparsa sezaryeni dusunuyorum o zamana artik iyice strese girdim korkuyorum herseyden bir an once kavussaydik ya zaman gecsede 😑😑😑 erkek camim senin ne
Gulnur Zarife benimkide erkek cnm aynen cok skildim ben bian once dogum lousalik atlatmis olup sadece bebgimle ve kendimle ilgilenmek istiyorum