M1994 Günaydin kizlar 31+3 haftalık hamileyim her gun takip ediyorum iç camaşirımda beyaz akıntı var ve ıslaklık oluyor benimle ayni durumu yasayan varmı
glstnbln M1994 bende 36 haftalık hamileyim her zaman oluyor beyaz akıntı bazen sarı ama idrar tahlili verdim enfeksiyon var bence siz de baktırın bi
Gamziskoo M1994 merhaba. Akıntı kötü kokulu, yeşile çalan renkli olmadıktan sonra hiç problem olmadığını söyler ASM deki ebemiz. Bende de gebeliğin başından beri normal seviyelerde akıntı hep var 30+4 haftayiz şu an
Zeeynep1 M1994 normal bende de oluyor. koku,kaşıntı kasikta fazla ağrı olunca genelde enfeksiyon oluyor.
Nr_avc3 M1994 30 haftalığım canim surekli bendede öyle sanki içi ıslak gibi akintida geliyor Beyaz renkte oda ıslak görünümde doktor normal dedi bu son aylarda olur diyor ben hep kağıt havlu koyuyorum gözlemlemek için sorun olmadı şükür
deniizz_ teacher-mom21 adetime bir hafta var şuan bugün bende de beyaz akıntı ve ıslaklik var gebelik belirtisi olabilir mi acaba diye düşündüm de
123Hamis123 Haftadayım bende de var aynıları her gün hemen hemen her kontrol ettiğimde oluyor. Bende biraz enfeksiyon çıktı omdan kaynaklı sanırım birde son ayda oluyormuş seninde ı tarz bir şeydir koku kaşıntı kasık ağrın yoksa sıkıntı etme sonuçta test vermişsin canım
fizikcianne M1994 bende 29+3 haftalık hamileyim. Aynı durumu yaşamaya başladım her gün tedirgin oldum