betusk Merhaba arkadaşlar medipolde önerdiğiniz bir doktor var mı şu an birine gidiyorum ama pek ısınamadım değiştirip değiştirmemekte kararsız kaldığım için size sormak istedim
Liv3652 betusk ilk gebeliğimde orada takip oldum Songül Yılmaz kiyak ona sadece bi kere gittim bi gece de acilde Yeliz diye bi doktora denk gelmiştim ondan hele hiç memnun kalmamıştım daha sonra Tuba nadide Yılmaz canım doktorumla tanıştım ama oda 1 bucuk yıl önce ayrıldı ordan kendi kliniği var şu an yine hamileyim ona gidiyorum ama oradayken duygu Işıl vardı nagihan kaya vardı
ayseaaksoy betusk bende başta burcu hanıma gittim ama çok soğuk geldi bana yaklaşımı, Feride mimaroğluna geçtim yakınımın tavsiyesiyle. Çok çok memnunum beni çok iyi motive ediyor Allah ondan razı olsun 💖
Simbar betusk dontor derya yaşara gidiyorum gayet memnunum güler yüzlü ayrıntılı konuşuyor baya iyi ilgileniyor
betusk Liv3652 Pinark92 burcu yaldıza gidiyorum da biraz soğuk geldi bilemedim iletişim kurmak biraz güç gibi. Diğer doktorlar mesela iletişim numarası verir bu vermedi İnstagramdan ulaş dedi
Aysglarslan Merhabalar bende hastahane değiştireceğim Bağcılar medipole gitmeyi düşünüyorum muamele ücreti ve doğum hakkında bilgi aldıysanız benimle de paylaşabilir misiniz
Liv3652 Aysglarslan muayene ücreti her doktordan doktora değişiyor çok talep gören doktorların daha yüksek duygunun haziran gibi sorduğumda 1.200 tl di sezaryen de 21 di şu an kaç bilmiyorum ama normal dr 800-900 olanda var
Pinark92 betusk onu ben kapıdan görmüştüm hani baya burnundan kıl aldırmayan biri gibi gelmişti izlenim olarak derya yaşar çok iyi istedim direkt dahilisini ve kişisel numarasını verdi hatta dün soru sormak için iletişime geçtim gayet samimi cevap aldım ultrason sırasında her sorunuza samimi şekilde cevap alabiliyorsunuz bence değiştirebilirsiniz.
betusk Pinark92 ben bi kere rahatsızlandım instagramdan yazdım cevap verdi dahiliden ulaşmaya çalıştım ulaşamadım mesela son günler Allah korusun önemli ciddi bir şey olduğunda nasıl iletişim kurucam yani kafamı kurcaladı. Bir arkadaşım da Gülseren polatı önermişti kafam çok karışık bu yüzden. 13 haftalık oldum bu saatten sonra değiştirebilir miyim bilemedim
betusk ayseaaksoy aynen çok soğuk tamam dinliyor ne sorsan cevap veriyor ama insan yanında bir kasılıyor yani
Pinark92 betusk onu da duymuştum memnun kalanlar çok diye Ama dediğim gibi derya yaşarı da deneyebilirsn memnun kalırsın bence instagramdan ulaşmak ne demek ya acil oldu araman gerekti direkt değiştir bence
mervisk Bal12 merhaba, Songül hanıma gitmeyi düsünüyorum ama sezaryen olmak istiyorum songul hanımın dogum tercihi genelde ne oluyor biliyor musunuz