babymomy_ çünkü suni sancı yi çok korkutuyorlar, yani kadın zaten zor bir doğumu olacakmış ama diyelim mecbur suni sancı verildi sonra da suni sancı beni mahvetti falan diye anlatıyorlar halbuki olay pek de suni ile alakası yok elbette vücudu hormonal olarak başlamaya zorlayinca etkisi vardır ama geçicidir, doğumi iki damla hormon nasıl gerçeklestirsin sizin kendi hormonlarınız ve çabalarınız devreye girmezse
Birde doğum bu acısız ağrısız feryadsiz bir durum asla değil yani çok kolay diye kimse size garanti etmez suni de alsanız da almasanizda yüksek doz da ağri hissedeceksiniz bu olağan olandır, suni ye asla kafanızı yormayın, sadece gücünüzü yerinde tutmaya çalışın çünkü bedensel ve ruhsal çok güce ihtiyacınız olacak doğumu gerçekleştirmek için, dogumuz ani değil planlı başlamış olacak tek fark bu içinizi rahat tütün 🥰
Burda suni ile kolay doğum yapan o kadar okudum ki, yani artık eminim suni birşeyi değiştirmiyor kaderinizde nasıl bir doğum varsa onu yaşıyorsunuz
Bir akrabam var ilk doğumu suni ile oldu çok zor geçmiş anlattığına göre hep anlatırken de suni beni mahvetti falan der, ikinci doğumu sunisiz oldu yine çok zor geçmiş 🤷
Insanları yanlış yönlendirme ile korkutmamak lazım sonra insanlar korkuyor ve çoğunlugu sezaryen bile tercih etmek durumunda kalıyor 😔 normal doğuma kabiliyetimiz varken az acı cekecez en doğalı en sagliklisini red eddiyoruz tabiyatimiz buna göre şekillendi vucudumuz o ağrıyi çekebilecek kabiliyette 😔
Dediğim gibi hastaneye gideceğiniz gün dinç gitmeye çalışın sadece bedensel ve ruhsal iyi olmak size çok yardımcı olacaktir Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏻❤️🌸