Ebrulim123 Kızla 12+5 haftalik hamileyim ve agda yaptırmaya korkuyorum hamilelikten önce gidiyordum ancak hamilelikte bir endisa oluyor bu haftalarında yaptıran var mı doktorum yaptır bir şey olmaz diyor 🤔
Rbytkn Ebrulim123 bende yapıyorum ama bir yere gitmiyorum fark var mı bilmiyorum da, ben evde kendim ağda yapıyorum
Ebrulim123 Ay süper çok sevindim kendimi kötü hissediyorum böyle olunca bende bugün randevu aldım gideceğim:)
Pinark92 Ebrulim123 yok yok bir problem olmaz kötü düşünme :) bi tık daha fazla acıyo o kadar hassasiyetten ya da bana öyle oldu bilmiyorum
Ebrulim123 Pinark92 olabilir biraz hassas vücudumuz:) bu arada ikili test yaptırdınız mi ben kan verdim sonuç bekliyorum Perşembe randevum var
Pinark92 Ebrulim123 bende cuma günü gideceğim :) birşey dediler mi yaparken yoksa sadece doktor mu söylüyor sonuca göre . ultrasona da gireceğim
Ebrulim123 Pinark92 önce ultrasonda burun kemiğine falan bakıyor ense kalınlığıni ölçüyor sonra da kan veriyorsun bir tüp aldılar sonuç bir haftaya çıkar dedi
Ebrulim123 Rbytkn ben önceden beri hep kuaföre gidiyorum kendim yapmaya korkuyorum ve kuafordeki kadar hızlı olmuyor:)
Rbytkn Ebrulim123 evet doğrudur ben şey açısından dedim sorun olurmu dediniz ya ondan ikisi arasında fark varmı dedim, kendim yapıyorum bir sorun olmuyor sizdede olmaz herhalde demeye çalıştım 😇
Ebrulim123 Rbytkn anladım teşekkür ederim ☺️ yok endişem agdanin yapilmasindandi hani bebek etkilenir mi diye:)