Annesiiiii_ Melodimm Eline kına yakmak denildiğinde gerçekten elimi yakacağını düşünürdüm ve hiç sevmezdim kınayı korkardım 😂
12eslem_yaren Annesiiiii_ şuan kızım öyle zannediyor kına yap elime diyor takma eline kına yakacam diyo babaaaa annem elimi yakacak diyo 😂😂
Heidihat Annesiiiii_ Şuanda sizin düşündüğünüzu benim çocuklar öyle saniyorlarmis kızıma kına yakalım dediğimizde yok istemem korkuyordu sonra bı ara yaktık oglum da canın acidi mi diye kardeşine sorduğu an anladık annemle sonra açıkladık kırmızı olduğu içinde çocuklar yanlış anlamış
Damlaalyz Arçelik robotu varya reklamlarda Arçelik ya sen kimsin diye bir repliği vardı hatta tovbestagfurullah ben onu Allah sanardım ya da Allah ta aynı öyle sanardım
Egemoms1303 Bende rayları fay saniyordum diyordum ki depremi nasil durduramiyorlar yere sabitlesinler 😂
Saryaa72 Melodimm ezanın babamın okuduğunu sanıyordum hep 😀oğlumda imamları allah sanıyor haşa tövbe😀
mevomevo Saryaa72 ahahahahah kendi küçüklüğümü hatırlattı bu bana bende camiilerin minarelerini Allah sanardım… Allah bir diye öğretmişlerdi ama ben bütün minareleri sayardım anneannemler köyde yaşadıkları için ve orada bir camii olduğu için onların öyle zannettiğini düşünürdüm hep 😂
WiseMom Komşular aralarında tüp bebek konusunu konuşuyorlardı bir gün ben de otururken içeride duydum, tüpte yetişen, hamile olan insanın bebeği olmayan, laboratuvar ortamında türetilmiş sahte bebek sanıyordum. Gerçekten hayal gücüm inanılmazdı🥲
Sumeyyee_ss Uzaktaki şehrin ya da bir köyün ışıklarını lunapark sanardım o yöne doğru gittikçe çok mutlu olurdum 😃
Cambardak__ Sanırım en berbatı benimki😐 küçükken bana sünnet cemiyetlerinde verilen pilavın içinde kesilen pipi etinin konduğu söylenmişti yıllarca tavuklu pilav yiyemedim o tavukları hep pipi sandım
Minnosmino23-23 Melodimm ilk özel bölgemde tüyleri görünce çok korktum ölecek miyim hastalandım mı diye düşünmüştüm 😂😂