Elifdddd Guleroz benim öyle değil ama daha dün gittim doktora dedim hocam vajinada baskı ağrı neden olur benımde baskı gibiydi oda dediki normal rahim büyüdüğü için oluyor dedi
Mmnj Guleroz aynen ya bende de alt tarafımda bugün kaşıntı ve üşüme oluyor ayagım hiç ısınmıyor kendim üşüyorum yarın bende gtcem hastaneye
Beyzab95 Guleroz benimde geçmiyor ☹️☹️ sanırsam sürekli kalacak özellikle ayakta ve yürüyünce artıyor ☹️
Guleroz Beyzab95 geçmiş olsn sizede evet yorunlunca falan daha çok ağrı oluyor bebisler sağlıklı olsunda dayanırız 😐
Beyzab95 Guleroz evet hayırla gelsinler sağlıkla gelsinler de önemli değil benimde kemiği acıyor resmen kasıktaki ağrılardan bel ağrılarından falan daha kötü bu vajinada ki baskı ağrı ☹️
Dynbfofrt Guleroz bnde 17haftadaym ara ara kasık ağrısı yaşıyorum dün mesela yine batma hissi oldu yoğun bş şekilde ama olabliyor bebek büyüyor artık belki hareket ediyor o yüzden çol takılmıyorum
Guleroz Dynbfofrt aynen ne kadar takarsak okadar şey çıkıyor ama bu ağrı başka bir ağrı vajina kemiği ağrıyor resmen 😌
mombarbie_ Guleroz gecen hafta bende de aynısı oldu 17.haftada oluyormus genel yinede içime sinsin diye kontrole gittim gayet iyi rahmin genişliyor bu yüzden ağrılar olabilir dediler içiniz rahatlasın Bi gidin yinede
Guleroz mombarbie_ bende gittim doktorum rahim uzunluğunu ölçtü sorun gözükmüyor dedi 19 haftalık olduk ama ağrı gecmedi