Yenibirannee Ozoooo Benim annem hep “el evine gidince anlarsin” derdi. Eşimin ve ailesini ultra anlayışlı olmasi dışında sorun yok 🤣🤣🤣
AyiPeddington Seni alanlar ağlasın , iyi gününü bırakıp kötü günune yansın.. 😂 canım annem benim. Öyle şaşırttımki onu. Birde şey derdi. Seni alan iki gün sonra kapının önüne koyar😂
Deletedmom_116 AyiPeddington haha valla benim annem sjdjd bnada öyle derdi bı iş yapman falan diye ama şimdi gördükçe sasiriyo sjd
Youngmotherr Ozoooo annem babamı çok kınadığımı başıma geleceğini söylerdi inanmazdım evlendim eşim babamın kopyası…😂😬
Emel5805 Geçimsiz derdi ama şuan kendisi bile şokta 😂 şimdide senin gibi akıllı karısı var kocanın diyo 😂
Elenora Ozoooo ay ben yanlış yere yanlış yorumu yaptım 🤣 ben annemin evinde hiç iş yapmazdım annem de evin kurtlanacak böyle yaparsan derdi sonuç kendi evimde temizlik hastasıyım 🤣
nunusmom Elenora aynı şeyler bndede oldu 😂 kendi evimde sürekli topöu düzenli temiz olsun derim temizlerken dip köşe girerim 😂 bu seferde annem buldu ama söyleyecek bir şey. ‘Kendi evi olunca bak ne gzlde temizliyor bakıyır bize gelse hiç’ 😂😂😂😂😂
nunusmom Ozoooo babası kılıklı hahahahahah Halask kılıklı hahahahah Çeke çeke babaannene mi çektin hahahahhah