Arenbebek Merhaba arkdaslarr hamileligimin basindan beri bazi aodunlar yasadim bebege giden damarlarda direnc vardi rahimde kisalma vardi anlicaginiz vardida vardiii :))) ve buyuk gun bugunde doktorumla 38+5 istegime gore sezeryanla anlasmistik sabah erkenden geldikk annem ablamlar esim odayi bir guzel susledik bana damar yolu acildi nst baglandim ve sonta takildi bekliyordum ameliyat sirasini 4 saat olmustu ben acliktan bayilmak uzerydim artik neyse ameliyat siram geldii gule eglene girdim aneliyathaneye ordakileride guldurdum sohbet yaptim beni hazirladiklari sirada spinal cok rahat yapabilirdim ama migrenim oldugu icin riske atmadik doktorumlaaa . Ve doktorum geldiii onu gordum tekrar pskjim duzeldiii . Ve narkozu alip derinlere gittim uyandirdilar ameliyathanede hemen ayildim amaa cok dikis agrim vardi baya bagirdim odaya gelince hicbiseyim kalmadi serumlar ignelerden bi ara sancim cok oldu dikisin bitisi orasiymis biraz zor kalkiyorum ayaga yurumedim henuzzs koridorda anca wcye kadra gidip geliyorum cok zormus biranonce iylesmek istiyorum . Bebegim benim tek tesellimm herseyi unutuyorum uyuyor ozluyorum . 3450 50 cm dogdu pasammm . Sutumde hemen geldi emziriyorum yatiyor gazla skntisu yok suanlik bakalimmm neler bizi bekliyorrr . Ne yasadiysam herseye degdi guzel oglummmm inananin daha guzel bir duygu yok rabbim herkese yasatsin ins
Arasada Arenbebek cnm öncelikle hayırlı olsun bebişin. Bnde migren hastasıyım ve ilk dogumda spinal oldm çok feci beş gün baş ağrısı yaşadım miğren olunca spinal önermiyorlar mı ?
Arenbebek Arasada ybenim doktorum onermedi migren oldugu icin bas agrim cok olcagndan genel dedi valla genelden memnun kaldimm
Arenbebek Arasada dikis acim cok oldu ama tabi ameliyathaneden odaya cikinca bitiyor serum ve igne yapiyorlar
Arenbebek Arasada cok sevindim canimm bende hic bulanti fln hicbisey olmadi ve uyandirdiklari dk uyandim ;))) bebisini saglikla buyut