cancel_ Merveeemsiii yaaa doğumunuz ne zaman 🤭🌼 ben normalde Türkana hocaya gidiyordum tayini çıkınca Sibel hocaya denk geldim iyi ki denk gelmişiz çok ilgili biri
Merveeemsiii cancel_ eksik yönleri var aslında ama güzel ilgili evet benim daha çoook var doğuma şubat sonu mart başıı
Ayazmom_ Acelya_1608 yok bende yapmadim hala devam ediyorum. Allah’ın izniyle orda yapmayi düşünüyorum 2.5 ayimiz daha var 🐣
Acelya_1608 Ayazmom_ benimde 2 ay 10 günüm var normal doğum düşünüyorum Bi sorun olmazsa bari birimiz biri erken yapsaydı da bilgi alsaydık iyi mi değil mi diye doktorunuzun adı ne
Ulviyedlnn Esra_Omer_21 Ben en son doktor olarak Fuat boraya gidiyorum 450 yaptı ama orda hemen hemen hepsine gittim Aysen Özcan ve Mustafa balık bazen acil olarak gittiğimde Hamza bahata muayene olmuştum Bir kackere
tugba_2365 Gizemlibirisi007 höh. İyi ki sigorta yaptirmisim, altından kalkamazmisim. Sigorta var diye sormadım bile hiç livde ama bu kadar olduğunu tahmin edemezdim
Ayazmom_ Acelya_1608 hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapicaz galiba 😂 aralik 14 görünüyor benimde normal dogum olarak.. Valla Bahara gittim, yasemine gittim simdi son olarak nereida hanimdayim siz?
Acelya_1608 Ayazmom_ ben gönül hanıma gittim ama pek memnun kalmadım sizin önerdiğiniz doktor var mı bu arada numara sormuşsunuz doktor için bana gittiğim ilk kontrolde doktor numasını verdi