Pamuk Hangi ilde ne kadar ücret ödüyorsunuz? Ben kocaelindeyim; Marmara Hastanesi>615 Ataken Cihan Hastanesi>815 Her ikisinde takipliyim😊 Sağlıklı takip için yorumlaşmayalım lütfen, soruları özelden birbirinize iletebilirsiniz.
Aleynad Pamuk bende Atakent cihandayım İzmit’te doğum 16.800 olmuş çok üzüldüm bir anda bu kadar artmasına en son 8 di.
Efnanefnan Aybarssmom_ merhaba hisar hospital çakmaktada var foyat aynimidir dogum.icllucretleri bilginiz varmi
esmakc İstanbul da tip fakultesi eğitim araştırma hastanesi ücretsiz her muayene için dünya para vermeye gerek yok devletimizin dr en iyi şekilde hizmet veriyor çok şükür çok memnunum 😌
Snm06 Sevdeeez ben 2 ay önce muayeneye 1600 gibi bi rakam ödemiştim doğum paketinede 38 bin tl ödedim aynı jastane batikent şubesi
EZeynepKkAkaln İstanbul Gaziosmanpaşa kadın sağlığına merkezi Fahri bey şuan gebe değilim ama inşallah olursa ona gideceğim 400 tl
rumeysattnc Aleynad bende aynı konuda düşüncedeyim birde benim. Doğum ocakta olacak kesin yine zam gelecek
NaimeYilmaz Sağlıklı takip için yorumlaşmayalım lütfen, soruları özelden birbirinize iletebilirsiniz. 🌸