zlmchnklc Kızlar 39+6yım akşam baya bi mercimek köftesi yedim zaten tuvaletim cıvıktı cırcır oldum iyice gece 2 gibi tuvalete koştuğum yediğim hiçbir şey sinmemiş oluk oluk kustum halsizlik titreme devam uyuyamıyorum ne olabilir ne yapmalıyım
Mine9166 zlmchnklc salgın var sanirim biz ailecek geçirdik kusma ve ishal eşim bana göre daha zor atlattı. Devam ederse acile gitseniz iyi olur.
Busbusablaoluyo zlmchnklc askm ishal zaten son zamanlar bebeği doğuma hazırlayan hormonlar yüzünden olur normaldir ama üşüme titremeyi bilemeyeceğim üşütmüşsündür diye düşünüyorum bi doktoruna sor istersen hala geçmediyse
Birannis Midenizi üşüttügünüz için bulgur dokunur soğuk geçmiş derler bizde nane limon iyi gelir çok geçmiş olsun
Birannis zlmchnklc eger çok halsiz hissederseniz gidin tabiki vücudunuz su kaybediyor birde bol su içmeye çalışın
Sumeyyee_ss Çok geçmiş olsun bizde de aynı durum oldu 38+6 da bebeğin suyu da azaldığı için sezaryene aldılar bence bi kadın doğum doktorunuz ile görüşün
zlmchnklc Busbusablaoluyo alt muayene nst her şey yapıldı doğuma dair bir belirti yok kasıklarım ağrıyor o da muayeneden sanırım ishal kusma kesildi halsizlik ve kasık ağrısı var