Anneadayiii__ Bir tanıdın ödünç olarak anne yanı beşiğini kullanmam için verebileceğini söyledi ama ben direk park beşik alsam hiç uğraşmam diyorum. Sizce hangisi mantıklı ödünç alıp sonra park beşik almak mı yoksa direk park beşik almak mı mantıklı?
Replay Anneadayiii__ ben elele nin anne yanı park beşiğini aldım 70*110 ölçüsü ayrıca piyasadaki diğer markalara göre ağırlık kapasitesi toplam 25kg madre serisi istersen araştırabilirsin😇 kapanınca minnacık birşey oluyor kanepenin altında bile saklayabilirsiniz🤭
turkuaz_ Anneadayiii__ banada öyle bişey veririm diyenlerin hep işi çıktı lazım oldu şuna vercem buna vercem diye sonra iki ayağın bi papuca girer almak en iyisi . Direk kullanmıcam artık vereyim dese neyse de oteki türlü ben kabul etmiyorum. Zaten sonrasında bebek daha düşündüğümüz için kullanılır illa . Park yatak aldım ben
Zeynep-ece Anneadayiii__ ben öyle yapacaktım eşimin arkadaşı verdi anne yanı beşik depoya koydum doğuma daha var diye. Sonra Elele bayb Park yatakları indirimdeydi diye geçen hafta park yatak aldım anne yanını kullanmayacağım yatağımın yanına park yatağı açıp direk onu kullanacağım ona alışsın iki yatak değişirsem belki alışması zor olur
Anneadayiii__ dilaraRecep park beşiği çok küçükken de olsa kullanabilir miyim ki anne yanı beşiği gibi
dilaraRecep Anneadayiii__ park beşik anne yanı tipi var markası yoyko araştır bak illa yoyko olması gerekmez başka markalarda var
umutunannesi2023 Anneadayiii__ ben anne yani olarak oark yatak aldim bir tarafi asagi dusuyor yatakla ayni hizaya geliyor yazliga memleketede tasirim diye tercih ettim hemde ileriki yaslarindada kullanir 12 gunluguz yatak odasinda onda yatiyor suan
Gunes1723 Bencede almak daha mantıklı ayrıca Türkiye’de ne almayı düşünüyorsan o an almak hepsinden daha mantıklı