Eylul_- Merhabalar yaklaşık 1 buçuk saattir aralıksız sancı ve bel ağrısı çekiyorum 37+3 haftamız. Sizce doğum sancısı mi bu hiç geçmiyor? 2 hafta önce de 2 cm açıklık ve sanciyla gitmiştim serum ve ciğer geliştirici vermişlerdi
Eylul_- birgaripana_ sürekli oluyo bel ağrısı hiç geçmiyor zaten, sancı da 2 3 dk duruyor sonra yineliyor
birgaripana_ Eylul_- o zaman başlamiş canım doktora git artık bence. Zaten 2 cm açılman varmış şimdi biraz daha acılma olmuştur Tek sancıda kurtul inşallah
Eylul_- birgaripana_ sabahı beklemeye çalışsam bebek için Bi sakıncası olur mu acaba suyum gelmediği sürece
Eylul_- Hkgljkb devlette acilden giriş yaptığımızda nst ye mi bağlıyorlar alttan muayene mi yapıyorlar bilginiz var mi
Hkgljkb Eylul_- önce açılmana bakarlar canım sonra düzenli sancın varmı ona bakarlar. Sonuca göre yatış verilebilir
Eylul_- Blueberry0 baktı açılma da yok bebek gerideymiş. Neydi benim bu yaşadığım yani yalancı sancı mi hastaneye gelince yani 4. Saatte daha da azaldı. Eşim inanmiyo bu sefer de evdeki sancima. Yalancı sancı buysa gerçeğini düşünemiyorum..
Honeybaby_ Eylul_- Aynısını dün gece ben yaşadım haftalarımız da aynı evde canım çıkıyor ağrı sandı doktor bişey yok diyor 😬 Diyorum bu nasıl yalancı gerçekte bittik😄
Eylul_- Bsmsrr canım yeni gördüm. Dogumu başlatacak kadar Bi sanci çıkmadı açıklık ta zaten 2 cm vardı öncesinde ama bu sanciyla çoğalmamis aynı kalmış. Önce nst ye bağladı sonra alttan muayene etti sonra ultrasona baktı ve eve yolladı. Sen ne yaptın 8 saat önce yazmışsın Bi gelişme var mı?
anneoluyorum101 39 dayım her hafta aynı sebeple birkez açıklık oluyorum böyle zamanlarda en iyisi sıcak su altında bekleyip çıktığınızds yalancıysa geçiyor önce bunu deneyin acile gitmeden
Bsmsrr Eylul_- bende sıcak suya girdim daha sonra ağrılarım hafifledi yarın kontrole gideceğim bakalım farklı bir durum varmı
anneoluyorum101 Eylul_- valla normalde öyle diyorlar ama ben bilerek şu koyuyorm belime fln açılma olsn diye yok hala gelen giden ne yaparsak yapalım o vaktini bekliyor ben artık bundan eminim çünkü her duyduğumu yaptım Benim yalancıları kesiyor direkt sıcak duş haftan etken değilse sende deneyeblrsn