Cerennx Avril canım o hataya bende düştüm 32 -33 lerde yapmadığıma pişmanım ağırlaşıyorsun şuan 36 yim hazırlıklarım hala devam ediyor ütü falan zor oluyor gerçekten bian önce bitirmeye bak
Birbebetoannesi Cerennx merhaba, evet kasılma oluyor ama adet sancısı gibi değil de alt kısma baskı çok yapıyor
Birbebetoannesi Gamze4127 Tekrar post açmak istemedim aynı haftadayız. Hastaneye kendinize ne koyacaksınız acaba :)
Gamze4127 Birbebetoannesi göğüs ucu kremi makyaj malzemesi ( o an aklıma gelir mi makyaj bilemem 😂) 1 lohusa takımı 1 pijama takımı göğüs pedi ve külot bez aldım kanama için falan ped yetersiz olabilir ilk günler diye
Gamze4127 nunusmom ikinciymşş tecrübelisin yine ben neyi napıcam bilmiyorum da😂 bana da öyleydi 20 li haftalar geçmezdi bende de ilk gebeliğimi öğrendiğim hafta falan şimdi bakıyorum doğurucam az kalmış 🤷 sağlıkla gelsinler de valla geçiyormuş zaman
Youngmotherr Bskaysy aslında zor değil ama kolik bebek olduğu için benimki biraz zor kokusu huzur ama 🍀 Sağlıkla gelsin minik 💚
Gamze4127 _brcu88_ sezeryanda 38. Haftada alıyorlar mı ki ya bana hep ilk doğum diye 39 40 ı yine beklersin diyorlar
Hhbnhbnjvv Gamze4127 35+1 Uzandigimda gogusume agırlık çokuyor 🙁 nefes zor aliyorm Sancilarim oluyor. bebegim donmedi bide🙁
Gamze4127 Hhbnhbnjvv benimki de dönmemişti en son bu haftalarda dönmesi gerek diye duymuştum kimi de diyor son hafta da dönebilir
palperol Hhbnhbnjvv bakalım bızımde haftaya salı kontrolumuz dönerse hıssedersın dedı ama şuan pek dondugunu sanmıyorum
Havva-Saribas Bizde 34+2 olduk bazen aşağıya doğru baskı oluyor normalmi hanımlar doğum belirtisimi acaba 2 kere oldu bu olay ilk gebeliğim bilmiyorum🥰
Gamze4127 Havva-Saribas benimde ilk bilemiyorum ama arada baskı sancı oluyor alt taraflarda bebek dönüyordur belki diye yorumluyorum