Gunesdunyaa 1 saat önce iç çamaşırım avuç içi kadar ıslandı. Akıntı mıydı su muydu anlayamadım iç çamaşırımı değiştirdim çok az bir şekilde tekrar ıslandı devamı gelmedi. Su olsaydı devamı gelir miydi nasıl anlayacağım şimdi
sozer1 Gunesdunyaa suysa bir kaç saat sonra bile boşalır tarzda devamı geliyormuş ama doktorunuza yazın isterseniz
Eboz Gunesdunyaa uyku halinde geldiyse bazen altimiza kacirabiliyoruz o normal suyunuz ise dogum 24 sonra baslar su kacagida olabilir sikinti olmaz ama
Muru Gunesdunyaa son haftalarda bebek artık baskı uyguladığı için su gelmesi normal. Doğumu başlatan su gelişini emin olun farkedersiniz :)
Happymom34 Gunesdunyaa aynısı şimdi bendede oldu bende 38+6 yım napsam bilemedim benimde hastane uzakta
sozer1 Gunesdunyaa haftanızda zamanıymış özel hastaneyse bence bi gidip açılma varmı diye baktırın acile
Gunesdunyaa sozer1 yok devlet hastanesi takipliyim hastanede baya uzak. Suysa eğer devamının gelmesini mi bekleyim tekrar gelirse giderim diye düşündüm ama durdu gelmedi tekrarı
Gunesdunyaa Happymom34 benim doktor suyumu kontrol etti suyun iyi dedi yarın tekrar gel bakacağım dedi. Tebrik ederim sizi darısı başıma 🌸 normal doğum mu oldu hikayenizi müsait olunca yazarsanız sevinirim
Happymom34 Gunesdunyaa yok benim zaten zorunlu sezeryandı bikaç saat içinde sezeryana aldılar açılmam yoktu sadece suyum gelmişti