Hilalalara Merhaba benim gibi anne adayları anneler ve anne olmak isteyenler 😊 Bebeğimde herşey normal boyu kilosu herşey iyi 20 haftalık hamileyim bebeğimin 22 cm boyu 371 gr. Kilosu var ama maalesef ki bebeğimin eşi aşağıda. Bebek büyüdükçe eşininde yukarı çıkması gerekiyormuş ama durum bizde öyle değil düşük riski var denildi çok kafama takıldı ve canım sıkıldı var mı başına gelen veya bu durum hakkında bilgisi olan 😞😞
SenemNisa Hilalalara benimde 22. Haftada eşi aşadıda dedi doktorum ama bebek büyüdükçe oda yukarı çıkar dedi düşük riskin felan var demedi
Esraburhnkulu Hilalalara ablamda öyleydi sezeryan dediler ve azcık daha dikkat et demişlerdi çok şükür kızı 2 yaşında şuan.korkma
busra6161 nasil yani esi assada olunca düşük riskimi oluyomus ben 19.haftamda asiri sancim olmustu belimde ondan gtmistim alttan muayne etmişti ultrasonla kendi doktorumda degil baska bi doktordu sorun yok sadece esi assagida demişti dahada hic denilmedi ole bise 34 haftaligim suan
Hilalalara busra6161 bilmiyorum İnan üstelik Malatya’nın neredeyse en iyi kadın doğum doktorlarından birine gidiyorum
Bayan_melek Ben 14.haftada ogrendim kanama ile su an 29 haftaligim 2 hafta hep yattım ama sonra hep gezdim çok şükür birsey olmadi banada düşük riski dediler ama çok şükür bi sıkıntı yok su an yukarda degil hals cikmadi ama doktor 36.haftadan sonra riskli oluyo dedi bakalim