merhaba ben perinatoloji doktoruna ait klinikte detaylıya girmiştim. yaklaşık 35-40 dk sürdü. karından ultrason ile bebeğin organları, uzuvları, damarları vs incelendi. beyin odacıklarına, kalbine kulaklarına, burnuna, gözlerine eşit mi diye bakıldı. 4-5 adette yüzünün göründüğü renkli ultrason verildi. ayrıca inceleme esnasında kayda alınan görüntüleri, videoları, raporları Whatsapp üzerinden gönderdiler. raporu kendi doktoruma attım. ancak devlet hastanelerinde sadece bebeğinizde bir sorun var mı diye bakılıyor, ultrason görüntüsü vs verilmiyor. ben ikili test yaptırmadığım için detaylı ultrasondan bütçemi kısmak istemedim. doktorumun önerdiği 5 isimden en çok içime sineni seçip ona muayene oldum. 6 hafta önce 2600 tl ücret ödedim, doktorun ismide Altan Cebeci idi. daha uyguna gayet güzel yapan başka doktorlarda vardır eminim♥️ bu arada ağrılı acılı bir işlem değil, arada bir bebek hareket etsin diye veya daha net görmek için karnıma çok bastırdı ama dayanılmayacak bir durum değildi. inşaAllah sorunsuz atlatırsınız, sağlıcakla kalın