nazelakcay Cumartesi transferimin yedinci günüydü beta 83 çıktı çok şükür gebelik var dedi doktor bugün sabaha karşı lavaboya gittiğimde kahverengi büyük bir lekelenme gördüm sabah tekrar kan verdim 241 çıktı kanama düşükten değildir dimi üstüne görme gibi bir şey yaşıyorum sanırım.
Cansukapan nazelakcay canım doktora git hemen kahverengi akıntı ya da kanama benimde var düşük tehlikesi dedi doktor ilaca başlattı önemli bişey yani
asel_asl nazelakcay tüp bebekte genel olarak oluyor ya lekelenme kanama. Tabiki doktorunla sürekli iletişim halinde ol ilaçlarını hiç aksatma ama kanama da yaşayabilirsin artık normalleşti. Ben de tüp bebekle hamileyim 3 defa büyük kanama geçirdim doktora koştum hemen ne kanama alanı gördü ne de bi sorun. İğne ve progestan fitille kesildi ve tabiki hep yattım. Anlatmak istediğim beta yükseliyorsa bebek iyi diyorsa doktorun çok telaşlanma çok korkma. Sağlıksız gebelikse zaten eninde sonunda sonlanıyor. İçini ferah tut.. bu benim 4. Denememdi ve bir kaybım var. Bende senin gibiydim çok kafaya takardım ve hep üzüldüm. En son akışına bıraktım hatta kanama olduğunda eşim zorla götürdü doktora gitmek bile istemedim.. çok şükür şimdi iyiyiz ama daha çok küçüğüz inşallah bir sorun olmadan sonuna kadar gideriz.. 🌸
Mutluuuu nazelakcay tutunacak çocuk her türlü tutunuyor Allah hayırlısını versin, sakin kalmaya çalış, dua et, doktoruna git, önlemini al gerisi ne olması gerekliyse o olacak zaten canım.
Milen7 nazelakcay benimde oldu ama çok az az kahve rengi lekelenmem 5 hafta kadar hergğn sürdü, yerleşme kanamasıdr demişti doktorum çok önemsemedi bile kanama alanım falan da olmayınca, kendi kendine de bitti
nazelakcay Cansukapan doktoruma gittim bugün her gün iğne vuruluyorum ve fitil kullanıyorum bugün bir de beyaz serum diye bir şey varmış o takıldı
Cansukapan nazelakcay bende progestan kullanıyorum 7 8 gün oldu başlayalı ama hala kesilmedi bilemiyorum ki
ikizprensesannesi @nazelakcay Lütfen korkma yerleşme kanaması sanırım bende de olmuştu ama doktorunu mutlak bilgilendir sağlıkla ilerlesin ama korkma oluyo genelde kırmızı olmadıgı sürece sakin olmaya çalış güzel uzan dinlen🌸
nazelakcay asel_asl gerçekten böyle güzel şeyler okuyunca birazcık moralim yerine geliyor doktorumla alakalı bir sorunum yok zaten çok güveniyorum ama insan genede iyi şeyler duymak istiyor iki gebelik kaybım var benimde iki aşılamam var biri tuttu düşükle sonlandı inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz daha biz de çok küçük üç hafta üç günlük
asel_asl nazelakcay Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah o acıları bir daha yaşamayız.. şu durumda tüp bebekte senden daha tecrübeliyim şuan 13 haftalığız ama sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum. Bizimki normal hamilelikten farklı oluyor.. ilerledikçe anlayacaksın ne demek istediğimi. Bebişin bi büyüsün bak nasıl güzel gelecek herşey sana 🥰 sabır çok önemli bıkmadan usanmadan dinlen.. ben çok sıkılıyordum hala da öyle ama bebeğim için sabrediyorum hep yatıyorum evim de kirli.. olsun o iyi olsun yeterki.. hunharca temizlik yapmak istiyorum mesela 😅 sanırım 20. Haftaya kadar hep böyle devam edecek çok hassas davranmak gerekiyor doktorum hep uyarıyor beni. Sende aynı şekilde davran ve moralini yüksek tut
nazelakcay asel_asl çok teşekkür ederim tüm tavsiyelerin için dikkat edeceğim ben de elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum sabah kanama görünce sadece çok endişelendim doktor betan artmış bir sıkıntı yok dedi ama işte insan yine de huzursuz oluyor bir daha kaybetmek istemiyor o korku hiç gitmiyor ve sanırım bir süre de hiç gitmeyecek hep tedirgin olacağım ama hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin
Gamzegll nazelakcay aynısı başıma geldi acile gittim apar topar normal dedi hatta ikinci kesem oluşuyormuş onun lekelenmesi imiş ama hamilelikte her lekelenme bir risktir sen yinede çok temkinli davran
Mzzz Aynısı bendede oldu canım transferin 8 veya 9. Günü hafif kahverenkli lekelenmem oldu doktor banada iğne falan verdi hergün vurunuyordum sonra 6 haftalıkken tekrar kahverenkli olarak başladı ben çok dikkat etmedim ve kırmızıya döndü sonra ilk 3 ay lavoba hariç kalkmadım 🙏 ağır iş yapma kendini yorma canım iğnelerini ilaçlarını kullan tüp bebekte oluyor böyle şeyler doktorum öyle demişti ayrıca benimki regli gibi kanamam vardı🙏 bebişin senin düşündüğünden daha sıkı tutunuyor sana 🙏🙏
nazelakcay Mzzz elimden geldiğince dikkat ediyorum bende evdeyim ev hanımıyım zaten yavaş yavaş haraket ediyorum 🌸 inşallah sımsıkı tutunur bırakmaz 🩷
Eslem2112 nazelakcay benimde oldu düşük riskim vardı şuan dokuz haftalık kanamam yok progestan ve iğneler sayesinde
nazelakcay Eslem2112 biz daha çok küçüğüz 3 buçuk haftalık inşallah bende kullanıyorum iğne fitil inşallah sağlıkla ilerleriz 🤲🏻