tambirleydi epidural doğumda sancıyı cekmeye basladığında mı aleti takıyolar yoksaaa tam doğum baslayınca mı? Eğer ki sancıları cektikten sonra takıyolarsa ne anlamı varki onun? (Bi arkadasım böyle olduğunu söyledi de)
Baharoloji tambirleydi açıklık belli bir değere ulaşınca takıyorlar sorun aslında sancı değil bana 6 ya da 8 cm de takıldı geçti anestezi uzmanı ameliyattaydı öncesinde istememiştim ama artık yoruluyorsunuz sancılardan ve ıkınmak için gücünüz tükenebiliyor bana geç yapılmasına rağmen çok rahatlattı ıkınmak için dinlenmemi sağladı diye düşünüyorum
Tugbaakcy tambirleydi açıklık 3 cm olduğunda taktılar bana. Sancı aman aman çekmedim. Epiduralinde etkisi 1 saat açılmaya desteği de var.
Minikperi tambirleydi ne anlamı mı var? Zor olan sancı değildi benim doğumumda o ıkınma kısmıydı. Epidural yapmıyodu doktorlar hepsine küfrettim o anda. Bana 13 saat suni verildi 3 kere acıdan bayıldım ama yine de son 30 dk ıkınma doğumun en kötü anıydı…😭
Ufdy9 tambirleydi 6 cm de takıldı bana bi yarım saat kadar çektim yüksek sancıyı ama ıkınma hissi hiç gelmedi ıkınma süreci uzun sürdü