nurozgee deniizz_ Eder miyim hiç tabiki buradaki bütün herkese içimden dua ediyorum 🥹❤️ Öncelik sağlık ve sağlıklı gebelik haberi almak 🌸
Elisaaa1 nurozgee ya hadi inşallah hastanede çalışıyorum regle 1-2 gün var şu an ağrım durdu ara ara gidip geliyor az önce bir kontrol hcg baktırdım bakalım hayırlısı
Ftm_75 edasontr canım sen femara kullandin ya ilişki düzenin nasıldı gun aşırı mi yoksa doktor mu söylüyordu günü
Ftm_75 nurozgee 7 tane yumurtaya rağmen doktor iğne yaptı mi genelde yapimiyorlar çoğul gebelik riski için merak ettim sonucu aslında kan versen çıkar
nurozgee Ftm_75 Hemşire kız ne güzelsiniz hamile misiniz diyecektim bi ışıltı var yüzünüzde falan dedi bende ona geldim zaten hadi inşAllah test yapmadan mı gördünüz dedim güldük 😂🥹❤️ İnşAllahhh
Ftm_75 nurozgee nasip belki geç döllenme olmuştur yine pozitif düşünelim dedin ya 7 yumurta büyümüşte diye igne yaptı mj
nurozgee Ftm_75 iğne yapmadı tekrar gitmedim ama sonucum şuan 0.465 şaşırdığım hiç duymadığım bi değer
Aselbade nurozgee hic stres yapma bekle canım ilk gebeligimde benim 0.05 çıkmıştı adet olamayinca doktora gittim tekrar yaptilar beta 62 çıkmıştı şuan kızım 3 yaşında 🙃 o yüzden üzülmeyin stres yapmayin bekleyin