Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 Hamileyken hangi kitapları okuyorsunuz ya da okudunuz🙈 Boş zamanlarımda hem vakit geçirmek hem de bilgilenmek için kitap okumak istiyorum:) Hem doğum öncesi, anı ve sonraları için 🤗
Aicsnpj4 Yenianneperci35 Yenianneperci35 otuz milyon kelime. Ben de yeni aldım başlayacağım. Yorumlara Trendyolda falan bakabilirsiniz çok övülüyor.
cokkasmabeabi Yenianneperci35 köpek gibi büyütülmüş çocuk Psikanaliz açısından çocuk eğitimi Geliştiren anne baba Olmak istediğim ebeveyn büyütmek istediğim çocuk aklima gelenler. Kitapliga bir bakmam lazım kalanı için 🙈
Ireeeeem Aicsnpj4 ben okudum bunu gerçekten ufuk açan herkesin okuması gereken bir kitap :) bir de bilinçli bebek kitabını önerebilirim
Mercandere65 Adem güneş ve Hatice Tonga’nın kitap çok güzel kaç tane okudum hatırlamıyorum ikinci çocuğuma hamileyim ama her okuduğumda ailemizin ne kadar yanlış yetiştiğini görüyorum
Yenianneperci35 Mercandere65 okul öncesi öğretmeniyim ilk yıllarımda okumuştum🙈 ama hep arkadaşlarımla ortaklaşa okumuştuk kendi kütüphaneme almadım:) çok teşekkür ederim🌸
Yenianneperci35 cokkasmabeabi oy maşallah:) kitaplığınız çok iyi görünüyor🙂 devamını da beklerim:)çok teşekkür ederim🌸
cokkasmabeabi Yenianneperci35 psikoloji severim 🙈 Kardeş rekabeti Duygusal olarak sağlıklı çocuk yetiştirmek Bir de alacaklarimin listesi vardı ama bulmak şu an biraz zor 😬