Denizinci Rosemihra akrep burcuyum ☺️ evet ben Çekmeköy de oturuyorum, kontrollere gidip gelmek bile pendik’e çok yorucu oluyor . Dediğim gibi değiştirmek zorunda kaldım yoksa Sedef hoca ile devam ederdim. Hem hastane de yakın .
Rosemihra Denizinci siz iyi olun da uzak olsun bişey olmaz . Ben de araştırayım zor bişey doktor seçimi .
Pamukprenses34 erdmdml yolun başındasıniz daha sağlıcakla alırsınız inşallah ben 32 haftaya kadar devlete gittim 32 den sonra adalet hanıma geçtim gayet güler yüzlü bi doktor çok memnunum inşallah dogumuda sağ saglim atlatırım 2 hafta kaldı dogumuma 🥰
Rosemihra Pamukprenses34 inşallah sağlıcakla gelsin bebişiniz 🤲🏻🤲🏻 muayeneler genelde alttan mı oluyor karından mı ultrsondan mı
Pamukprenses34 Rosemihra Amin cnm.insallah sende sağlıcakla kavuşursun benim.sezaryan olacak buyuzden karnımdan bakılıyor
Busekarayel Rosemihra muayene 700 lira ama 10 gün sonra falan kontrole çağırıyor kontrolde ücret almıyorlar, iki muayene 700 liraya geliyor
Miross Hdemir1618 merhaba umraniye devlette dpgum yaptiniz mi nasil gecti bende oraya girmeyi dusunuyorum biraz korkularim var