Yildizyildiz94 Birine kizdiginiz da wp veya sosyal medyadan laf sokucu söz paylasmak o kişiyi havalandırir mi yoksa paylaşıp içinizi mi rahatlatiyorsunuz ?
Biyologannee Yildizyildiz94 kendini yipratiyorsun boşuna. Bence karşı tarafta bunu anlıyorsa keyiflenir. Ben olsam biri bana karşı böyle şeyler paylaşsa dalga geçerim 😃 hiç kimseyi takmayın kendinizi boşuna yipratmayinn 🌸
Kdrdlkr0 @"Yildizyildiz94″bence de saçma ama karşı taraf bana karşı yapıyorsa bende bir iki kez atarım ya da o an ki ruh halime bağlı olarak hiç takmam bile önemsiz biriymiş gibi hissettirmek daha iyi bence
Yildizyildiz94 Kdrdlkr0 ben kafama çok takıyorum insanların bana yaptıklarını nasıl umursamaz olabilirim acaba
Kdrdlkr0 @"Yildizyildiz94″kendinden başkasina kafayı yorcak kadar değer verme bugün var yarın yoklar öyle düşünsen daha iyi kim senden daha değerli ki boşversene mutlu olmanaa bak
Yildizyildiz94 Kdrdlkr0 bazı insanlar vardır sen değer verirsin seversin sonra bir anda sana soğuk davranır yokmussun gibi o his işte çok kötü yapıyor beni kafama takmadan yapamiyorum
adatuna Yildizyildiz94 aşırı kıro geliyor. Böyle birini görünce ya zaten daha kafası büyümemiş biri oluyor ya da biraz daha kıro. Çevremde hiç yok şükür böyleleri😂
Skarakas Yildizyildiz94 hic laf caktirma gibi cabalarim olmaz. Soylemem gereken bir sey varsa soyluyorum genelde kirmadan kizmadan icimi rahatlatacak sekilde okuyor bitiyor. Kafamada takmam her seyi canimdan kiymetli degil canimi sıkamam ota boka
Kdrdlkr0 @"Yildizyildiz94″aman boşversene yüz yüze gelirsen sebebini sorarsın onun dışında boşver birşey paylaşma keyfine bak
sevgi9654 çok saçma bence. herhangi biri yakınım bile olsa bu tarz bir paylaşım yaptığını görünce anında soğuma geliyor. cahillik olarak yorumlayıp o kişiden uzaklaşıyorum
Paradise1_ Yildizyildiz94 32 yaşında bir tanıdığım vardı konuşmayı kestim instgramdan bana laf sokacak şeyler paylaşıyordu en son dayanamadım hikayemde çok komiksiniz yazdım kahkaha koydum instgramdan beni çıkarmış 😀 bende her yerden engelledim 24 yalındayım her paylaştığında gülüyorduk arkadaşlarımla
Blackkcat Yildizyildiz94 asla paylaşmam ben ya öyle sözleri hatta kimseyle bi zorum yok ama paylaşırsa biri üstüne alınır diye de paylaşamam😂