Pnar3534 Cigdm valla canm benmde 2 kürtaj bir kimyasal gebelik çok zor Allah yardımcın olsun o kadr iyi anlıyorum kı. Ama içini gönlünü ferah tut. Verende Allah . En hayırlısıyla olsn hakkında
MBabymom Pnar3534 kızlar merhaba . Bugum tam olarak yumurtlama gunum. 3 gün öncesi şiddetli karın kasık agrım oldu bel agrım . Anlık şiddetli oldu sonra kusmaya başladım . Daha da ara ara sancı tutuyor. Bazen kusuyorum z yüzüm hic sivilcelenmezdi sivilce attı . Ve idrarımda keskin bir koku var . Acaba hamile miyim. 2 haftalık gebelik olmuş oluyor. Yarın kan baktırsam belli olur mu?
Zeynep_ze Cigdm yüzde 60 tan büyük olması yeterli diye biliyorum aiz iki gün sonra tekrardan kan verin bence
Zeynep_ze Cigdm belirtilere çok takılmayın zaten çok erken belirti için hamileyseniz bile eğer inşallah artış düzenli olmuştur
Happy-melek1997 Cigdm canım kötü düşünme yüzde 60 artmış illa 3 katı olacak diye bişey yokki kimyasal falan diye direk yazan olmuş hayır yani neye göre bu kadar kesin yorum yapıp insanın moralini daha fazla bozuyorlar bilmem ki kişi kendi yaşadı diye başkaları da aynı olacak diye birşey yok bende yaşadım 2 kere kürtaj 2 kere kimyasal Allah nasip etmedi elinden geleni yap akışına bırak olacaksa her türlü olur zaten sıkma canını Bi kere falan daha ver istersen kan o zaman biraz daha belli olur heralde ama güzel yani düşük değil artışı hakkında hayırlısı olsun
Cigdm Happy-melek1997 sağol canım olumlu yorumun için zaten suandan sonra tek yapacak şey tevekkül Allah’a bıraktım nasipte varsa olur cekecegimiz bişey varsa da cekecez imtahan zaten dış gebelikte olsa kimyasalda olsa takipteyim anı bişey olsa hastane yakın bekliyorum bugün tekrar kan verdim şimdi sonucu bekliyorum nasipten ötesi yok
Happy-melek1997 Cigdm aynen öyle herşeyin hayırlısı ben 4 senedir bekliyorum nice kendimce yollardan geçtim rabbim büyüktür sonucunu merak ediyorum paylaşırsan sevinirim inşallah hakkında hayırlısı olsun 🤲
Zeyzey86 08.09.2023 - 10,74 adete 7 gün kala ki sonuç 10.09.2023 - 44,52 12.09.2023 - 99,59 Doktora sordum yavaş ama şimdilik yeterli dedi. açıkçası canım sıkıldı en son 170lerde olmasını beklerken sonuç bu çıktı normal mi sizde bu artış
Cigdm Zeyzey86 iki katı artmış ama hiç bilmiyorum ki bende kan verip duruyorum benimde 29 80 132 292 çıktı ikigun arayla
Happy-melek1997 Cigdm maşallah ya çok güzel çıkmış sonuç ama hala daha çok başındasın moralini bozma sabırlı ol 1 kaç haftaya da inşallah bebeğini görür kalp atışını duyarsın olmazsa bile rabbimin bir bildiği vardır üzülme sıkma canını ama şu anlık üzülecek moralini bocazak bişey yok maşallahv🌞
Cigdm Happy-melek1997 sağol canım inşallah başa gelecek bı imtihan varsada cekecez bekliyorum beklemek zor
Hasret18ayaz Cigdm çok üzüldüm ama maalesef aynı şeyi Haziran’da yaşadım ve yine yaşayacak gibi görünüyorum