Mariaa Erkek gibi duruyor Benimde boyle aynısı gibi Bugun doktor erkege benzıyo dedı bana da 13 haftalık şuan🙂
Rumeysaaa67 Mariaa bi oğlum var buda kız olsun diyodum ama sağlıklı olsun öncelikle 2 abi kardeş geçinir giderler diycem ama birbirlerini yemeseler bari😄😄
Mariaa Rumeysaaa67 inş kızınız olur tabi herşeyin hayırlısı saglıkla alın kucagınıza 🙏 Ben kendi görüntüme baya benzettim bu yüzden içimden erkek gecti ama cınsıyetı ogrenırsenız buraya yazın 🙂❤️😘😍🙏
Ay_senurd6 TAHMİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ ? SÜPRİZ OLCAK BENİM İÇİN AMA TAHMİNLERİNİZİ MERAK ETTİM 🩷🩵🌸🌟🙋🏻♀️ ( 13+4)
Rumeysaaa67 Mariaa benimde belli olmadı canım 2 hafta sonra gel dedi doktor 2 hafta daha bekliycem 😊😊bende çok merak ediyorum rabbim gönlümüze göre versin sağlıklı hayırlı öncelikli tabiki SONRA gönlümüzden ne geçiyor ise o olsun
Mariaa Rumeysaaa67 inş cnm benim hayırlısı olsın en son ultrason fotosu atmıştınız Benım fotoğrafıma benzıyordu Oyuzden merk ettım Belli olınca sizede burdan yazarım inş 😊❤️
Rumeysaaa67 Mariaa bekliyorum canım herkes erkek diyor karnımda sivri banada erkek gibi geliyor ama 6 kere falan rüyada kız gördüm heralde kız çok istiyorum bilinç altıma yerleşti 😂😂
Mariaa Rumeysaaa67 bende rüyamda erkek cocugu gormustım Herkz bana erkek dedi En son gıttıgımde doktır kıza benzıyo dedı Bıdaha tekrar emın olmak ıcın gıdıcem bakalım hayırlısı olsınn hakkımızda❤️😘🙏 Gonlundenn ne gecıyosa ıns o olur cnm benım 🙂😊❤️