nursultan00 Gizem_123ibo Merhaba! Canım takviyeleri denediniz mi hiç Proxeed Plus saşe diye bir ilaç var sayıyı artırıyor fiyatı biraz pahalı doktora danışıp öyle kullanın ama
Deli_hatun_7 Gizem_123ibo profolmix men mavi kutu olan vitamın takvıyesı eşimin doktoru bunu vermıstı sperm sayısı iyiydi ama takvıye vitamın verme geregı duydu fiyatı biraz yüksek sigorta karşılamıyor 973 tlydı 2 hafta önce kuzum
Semagzll Gizem_123ibo proxeed plus ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz biz birde muz falan çok yiyor balık tuketsin doktorumuz öyle demişti bize şimdi de bı bal karışımı aldık ama onun etkisi olup olmadığını bilmiyorum bu ay daha gitmedik kontrole
Gizem_123ibo mavi2021 tedavi görduk ama bı çıkış olmadi bı bilgisi olan vardır diye sordum böyle kurlerler falan kullanipta bı çok etkisini gören var onun için sordum sorduğumda yanlış bişey yok
Gamzealptkn nursultan00 eşim 1 ay içti bu ilacı hiç yükselme olmadı hatta düşmüştü değerleri kişiden kişiye değişiyo mudur bilmiyorm
Damla-coban Gizem_123ibo varikosel fln mı var acaba ultrasona girdimi eşiniz Sperm neden düşük arastildi mi bunlar çok önemli yoksa ne kadar ilaç kullanırsa kullansın fayda etmez ilaç takviyeleri sadece var olanı kuvvetlendirir.
Damla-coban Gizem_123ibo anladım doktor ne tavsiye etti peki benim eşimde sperm mi düşük ileri haraketi yüzde 1 hatta varikosel olduğu içinmiş İnşallah her şey güzel olur 🙏
Gizem_123ibo Damla-coban mikro TS oldu eşim ama sperm bulunamadı doktor ondan önce ne ilaç nede başka bişey buldu ilk denememiz olduğu ve hiç bişey bilmediğimiz için öyle bı dönemden geçtik kötü bı tecrübe oldu ama
Esmaaaa123 Gizem_123ibo keçi boynuzu kürünün etkili olduğunu söyleyebilirim. Saraçoğlunun kürü bu internette var nasıl yapıldığı
Gizem_123ibo aysenuroztunc onuda kullandık canım bu ay sperm testi verecek insallaj güzel sonuç çıkar