16 Haziran 2019’da doğurdum kızımı. 37 haftalık falandım kaynanamda kalıyordum. Eşim güvenlikte çalışıyordu, çalıştığı sitede yavru kedi görmüş annesi istememiş yavruyu. Almış yavruyu mutlu olayım diye getirmiş eve neyse ben internetten araştırıyorum işte nasıl bakılır edilir pamuklarla popişini siliyordum idrarını yaptırıyordum çok iyi bakıyordum. Akşam oldu uyucam eşim işe gitti ben yavru kediyle kaldım boynum da uyumak istiyordu ama ezerim diye çok korkuyordum uyusun diye başında bekledim saat gece 4 oldu yavru uyumadı kaynanama çağırdım hiç uyumadım sen uyut kediyi diye oda tamam dedi. Neyse ben uyumuşum kaynanamda sallayarak uyutmuş kediyi 😀. Sabah oldu kızımın tekmelerini sayıyordum 10’dan azdı 5’e düşmüştü. Eşimi aradım çocuğun hareketleri azaldı diye oda görümcemi beklememi istedi beraber kontrole gidin dedi. Görümcem işten geldi yemeğini yemeden hastaneye gitmemiz lazım dedim oda tamam dedi çıktık yola vardık hastaneye. Doktorum yoktu başka doktor muayene etti dedi ki suyun azalmış doğumu yapman lazım ama dersen kendi doktorum olacak birgün daha beklerim diye o zaman sana kâğıt imzalatıcaz sorumluluk bize ait olmayacak, bunca zaman beklemişsin 1 gün için riske atarsan sorumluluk bize ait değil dedi. Ben heyecan yaptım eşimi aradım kekeleyerek anlatmaya başladım sonra görümceme dedim al sen anlat 😅 oda anlattı işte eşimde ne gerekiyorsa yapılsın dedi. Neyse bize 4 saat sonra ameliyata gireceksiniz denildi. Odaya gittik hemşire dedi soyun görümcemle halletsem olmaz mı dedim birazdan herşeyini görücem zaten dedi 😅 görümcem kapıda bekledi soyundum ettim yatırdılar beni sondayı taktılar. Nst’ye bağladılar doktor geldi nst’ye baktı hiç beklemeye gerek yok direk ameliyata alın dedi. Allah aldı beni bir heyecan😅. Karnıma ağrılar girdi sedyeyle gidiyorum görümcem benimle geliyor hemşireye diyorum karnıma ağrılar girdi heyecandan mı dediler, hayır, stresten mi, hayır, nasıl ağrı dediler tuvaletim gelmiş gibi bir ağrı dedim güldüler😂. Geldim ben ameliyat odasına direk yattım genel narkoz istiyordum bana dediler otur otur neyse oturdum. Eğil dediler eğildim biraz daha dediler biraz daha eğildim az daha dediler bu kadar oluyor dedim hee göbeğin vardı demi dediler 🤦♀️ evet hamileyim ya dedim 🤦♀️ neyse bana sormadan belime bir şey batırdılar bacaklarımdan sıcacık bir şey akıyor. Lan altımamı işedim dedim çaktırmadan bacaklarıma baktım yok işememişim😂 bacaklarımı hissetmiyorum daha😀. Bunlar yatırdılar beni tek elimi bağlamayı unuttular ama neyse doktor geldi tanışma faslı sohbet muhabbet. Kesmeye başladı beni acım yok ama kesildiğini hissediyorum ondan sonra karnıma bir baskı hoop çocuk çıktı birinci rahatlamamı yaşadım sonra karnımdan plesantayı çıkarttılar hoooppp ikinci rahatlama ama nasıl öyle böyle değil karnım sağa sola löp löp oynuyor sanki 😂. Neyse karnımdan herşey çıktı doktor hala bir şey yapıyor. Dedim ki midem bulanıyor doktor kusamazsın merak etme dedi kusacam dedim ağzımın yanıma bir tabak koydular kusayım diye kusamadım 😂. Sonra canım acıdı elimle karnıma dokunmaya çalıştım doktor hem bana hem oradaki kişilere kızdı elini niye bağlamadınız diye. Panik yapmaya başladım artık bunlar bana sakinleştirici verdiler. Pamuk gibi oldum 😀. Doktor dedi ki kanaman vardı onu durdurdum birde enfeksiyonunu temizledim dedi iyi yapmışsınız dedim 😂. Artık çıktım ordan ben sanıyorum eşim gelemedi odaya bir çıktım eşim gelmiş direk sarıldı öptü ben ağlamaya başladım 😅. Sonra kızımı getirdiler ben yine ağlamaya başladım sen ne kadar güzelsin diye 😂. Odada ağlayan ağlayana 😂. Neyse artık toparlandım biraz daha konuşuyoruz gülüyoruz eşime dedim ki hiç çişim gelmedi ya Allah Allah diyorum eşimde torbayı tutup sallıyor he canım hiç çişin gelmemiş maşallah 1 kilodan fazla işemişsin dedi 😂😂😂. Dedim derhal onu aldığın yere geri koy 😂😂. Falan fistan derken babalar gününü kutladım böylelikle eşimin. Bana verdiğin en güzel hediyeydi dedi. Şimdi kızım 4 yaşına geldi. Allah’ın izniyle ikinci doğumumu da anlatırım böyle inşallah şimdilik 16 haftalığız Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı da nasip etsin ❤️