2512tugbaclk Gece çok sancım oldu sabah kalktım çok kustum bebeğin karnımda hareketini dönüşünü hissediyordum bugün pek bir hareket yok gibi olumsuz bir durum olsa anlardım dimi aşırı tedirginim
Gul2769__ 2512tugbaclk belki yeri genişlediği için olabilir ben geçen hafta yaşadım o ağrıyı hem kabızlık hemde yeri genişlediği için çok ağrı olurmuş bugün 15 haftalık olduk ama ben hala hissetmiyorum sizin kaçıncı gebeliginiz
Fatma171921 2512tugbaclk hareketlerini daha hissetmiyorum ama benimde bugün çok fena sancı var ara ara gırıyo bide çatı agrısı yasıyorum sabahtan beri 15+6 olduk
ilkmommylikheyecani ilk gebeliklerde 20-23 hafta arası hissediliyormuş diğer gebeliklerde 18 gibi hissetmeye başlanıyormuş siz baya erken hissetmişsiniz 15te
ipekveatlas ilkmommylikheyecani bu kesin bi bilgi değil ki benimde ilk gebeliğimdi ben de 15 haftalık hissetmistim oğlumu doktorum da onaylamıştı. karındaki yağ oranı az ise hissedebilirsniz
2512tugbaclk ilkmommylikheyecani ben tekme değil sağ tarafımdaysa sağda hissediyorum top gibi olursa öyle hissediyorum
Gul2769__ 2512tugbaclk korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz aa siz hissediyormusunuz maşallah ben hala hissetmiyorum bebeğimi😂😂😂seyirme falan oluyo sadece günde bir kez