Sedefkitir Sezzzgekkk Çiğdem kılıca gittim ilk gebeliğim de memnun kaldım şimdi 2. Gebeliğim tekrar ona gidiyorum
dilek41 Sedefkitir ayn. Bende ilk gebeligimde ona gitmiştim 2.gebeliğimede ona gidiyorum memnun kalmıştım ❤️
elifcelik_4 Seyda1- evet bende gidiyorum semavi hanıma 39+6 Sancım olmadığı için Salı günü suni sancı ile normal doğum yaptıracak bana
Babykkh elifcelik_4 merhabalar nst ücreti nedir acaba birde belirli bir haftaya geldikten sonra ücretsiz oluyormus orada da oyle birşey var mı acaba
Mlkgln elifcelik_4 canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Çatı muayenesi oldun mu bende 38+4 üm cuma günü gel dedi sanırım suni sancı ile başlatacak. Bana tecrübelerini aktarır mısın
Mlkgln Babykkh hayir ben 38+1 de bile ödeme yaptim. 190 tl . Zaten belirli bi haftadan sonra başlıyor NST
elifcelik_4 Babykkh 190 tl nst ücreti Her gelişimde de ödedim nst ücretini Ama 850 tl muayene parası verip 10 gün içimde tekrar ücretsiz muayene hakkınız bulunuyor
elifcelik_4 Mlkgln geçen Salı günü muayene etti normal doğuma engel yok dedi haftaya salıya gel sancın olmazsa suni başlayalım dedi yani bugün Şuan kolumda suni sancı beklemedeyim