Kızlar öncelikle herkese merhaba lütfen aranızda yaşayan ve bilgisi olan varsa yazabilir mi baya uzun olacak ama kusura bakmayın şimdiden hamileligimi öğrendim 3+6 da öğrendim tedaviyle olduğu için doktor gün verdi oylelikle erkenden öğrendim kan pihtilasmasi olduğu için bir de direkt doktora gittim iğne icin o da şimdilik aile hekimin yazicak sonra rapor cikarticam dedi neyse tamam dedim iğneyi kullanmaya başladım şu gün gel keseyi gorcez dedi gittim gördük 5 haftalikti ama 4+5 gözüküyordu ultrasonda geç döllenmeden kaynaklı dedi birde kesenin sağında kanaman var dedi hematom alanı yani günde bir kere progestan kullanacaksın dedi rapor yazicakmisiniz hocam dedim sağlık ocağına yazdır dedi çocuğun canlandigini daha görmeden yazamam dedi ilk yazdirdigimda sağlık ocağında zorla yazdırmıştım zaten ben yazmazlar falan diye devlete sıra aldım bir gün sonrasına gittim devlete siz dedi içerde düşük yapmışsınız kese var ama etrafı tamamen hematom alanı dedi içerde düşük olmuş ama kanamaniz olmamış dedi birde ultrasona yonlerdirdi orda da aynısını dediler kürtaj diyorum ben dedi ama siz olacak gibi durmuyorsunuz isterseniz 3 gün sonra tekrar gelin dedi artarsa kürtaj yapalım dedi ha birde siz neden kan pıhtılaşma iğnesi kullanıyorsunuz dedi ee dedim sonuçlar bunu gösteriyor siz o sonuca bakmayın bir hematolojiye gozukun dedi neyse ordan çıktım dünkü gittigim doktora gittim böyle böyle diyorlar hocam dedim o da yine aynısını dedi bekliycez dedi progestani 2 ye çıkart dedi coraspirinide kes dedi başka birşey demeden gönderdi birde özel okadr hızlı hızlı yapiyorki işini bu yönünü sevmiyordum hemen gonderirmis gibi neyse çok şükür ilimizde bir tane daha tanınan bir doktor vardı ona gittim alltan baktı direkt evet hematom alanı var dedi ve burda post açmıştım değerim çok yüksek çıktı diye ikiz gebelik olabilir denmişti ve ikiz gebesiniz dedi ve bunun dalgasını aile ortamınızda yapmıştık o kadr sevinmistimki hematomu bile unuttum bı an bir tanede düşüğüm var rabbim dedim birini aldı iki verdi dedim şuan oakadr karisikki kafam hematom kanamasi yaşayıp atlatan varmı acaba yazarsanız çok sevinirim.