Elifmeral Selam kızlar doktora gittim yumurtalıklarıma baktı bazı hormon testleri yaptı bana eşinle birlikte olman için tarihler söyleyeceğim dedi Sonrada duphaston kullan dedi rahim içi ince geldi bana dedi Ama ben adet söktürücü gibi okudum internetten siz kullandnız mı?
Seylan Elifmeral benim doktor bana hamilelikte verdi düşük yaptım zaten kullandım 10 Gün sonra kanamam oldu ama komşum hamile onada vermişler
likesah Elifmeral duphastonu dusuk riski icin kullandim ben. Progestan icerdigi icin rahim duvarini kalinlastirip bebegin tutunmasina yardimci oluyor rahim duvari kalinlastirma etkisi var yani
Msl2023 Duphastonu ben gebeyken kullanmıştım Protestan olarak verdi hatta 3 ay falan kullandım ablam da adet söktürücü olarak içiyor mesela bende şaşırmıştım ama doktorum verdiği için kullandım mecbur
Elifmeral likesah banada öyle söyledi rahim duvarın ince geldi biraz onun için dedi ama adet söktürücü diye okuyunca da korktum
Melismelo Doktorum banada hamileyken vermişdi düşük riski icin progestan, bu hap sadece bir hormon denişdi ama annemde adet söktürücü olarak kullanıyordu mesela 😅 ben bir sıkıntı yaşamamışdım