Figenn93 bsra4213 Burnu tikaliysa teste etki edebilirmi canim? Yanlis sonuc cikarmi, sanki burnu tikali gibide
Kahverengi Figenn93 burun tıkanıklığın etki etmez çünkü o ölçüm yapan çıkazlar belli bir frekans dalgası iletip cevap alarak ölcüm yapılıyor .1aylık olduğunu söylemişsiniz şimdiye sıvı atılmış olması lazım
MerveTeyze Kahverengi bsra4213 Peki Bebek anne karnındayken 20-25 haftalarda yüksek sesli bir ortamda annenin bulunması örneğin bir konserde tam da en önde ampi lerin tam bir metre ilerisinde yer alması bebekte işitme kaybına sebep olur mu
Kahverengi MerveTeyze onun hakkında bir çalışma yok diğe biliyorum ben pek önermem çünkü bütün sesleri duyup alıgılıyorlar yüksek bir sese maruz bırakmaya gerek yok bizim için bile tehlikeli ani işitme kayıpları ile karşılaşa biliyoruz
bsra4213 MerveTeyze yok canım ben böyle bir şey bilmiyorum hiç de duymadım ama kullandığın ilaçlardan maruz kaldığın x ray ışınlarından veya karnına bir darbe falan alırsan o zaman korkman lazım gerisinde anne karnında bir sorun teşkil etmiyor
MerveTeyze Kahverengi ne yazık ki sağolsun arkadaşlarım bir konserde en önden bilet almışlardı ve gittiğimde amfi aklıma gelmemişti oradayken huzursuz oldum bir süre çıkmam da mümkün olmadı inşallah bir şey olmaz
MerveTeyze bsra4213 sağolasın içimi bir nebze olsun rahatlattın inşallah tüm bebişler sağlıkla gelsinler