Mavimsii_56 Kızlar kendi dr gittim 17+3 haftalık olan bebegim 16 haftalık dedi bebegin gelişim geriligi var dedi bi ton aglattı nifty yaptır kromozomlarına baktır ona göre karar verrz dedi bende burda ki baska bi prof. Gittik o da tam tersi haftanla uyumlu gayette saglıklı bir cocuk dedi. Neyse sonuc olarak yine o testi yaptırcam. Kafamda soru işareti kalmasın. Ama sonuc olarak beni mahvetti kendi gittigim dr da ölse bi yorum yapmaz acıklama yapmaz ama iste tüp bebegi oldugu icin ona muhtacız. Böyle bir durum yaşayan var mı😔
Bebegim3444 Mavimsii_56 benmde ozel hastanede gununde devlette daha geri cikiyor. Doktorlsr gercekten acimasiz beni de gunlerce aglattilar yok dusuk tehlimen var yok bir bebekte sorun var. ama iciniz rahat etmek istiyorsa yaptirin. Bende yeni yaptirdim. Ikili uclu testlere gerek de kalmaz.
melekmommm Mavimsii_56 sakın o doktora güvenme. Bende çevre ilde birtek bu doktor tüp bebek yapıyor diye geldim. Ama o kadar acımasız bi insan ki merhametsiz. Sadece tedavimi onda oldum sonra doktorumu değiştirdim . Şimdi ayda bir şehir dışından muhammet beye muayene için geliyorum. Çok memnunum kendisinden. Metin ingeç dediyse doğrudur. Bünyamine bakma sen.
Hnd3535 Mavimsii_56 bende tüp bebek ile gebeyim.yani gelişim geriliği gibi bişeyim yok ama bende o testi 12.haftada yaptırdım sorun çıkmadı şükür ultrason ile de uyumlu bazen önde bile gidiyoruz. Doktordan doktora o ölçüm değişiyor. Siz başka doktorlara da gözükün hemen içinizi karatmayın. Korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum. Özellikle perinatolog varsa ilinizde ona gidin
Mavimsii_56 Bebegim3444 aynen bana da aynısı yaptı bugün pislik. Yok yaptıracam mecbur insanı öyle bir hale getiriyor ki caresiz bırakıyorlar
Mavimsii_56 melekmommm valla bacım aynısı da bana yapıyor o kadar para veriyorum odasında 5 dk duruyorum sadece ve hic dogru düzgün bilgide vermiyor anca ben sorarsam söylüyor bu defa bebegn gelişim geriligi baslamıs dedi o da bi hafta yani beni teselli edecegine git testi yaptır ona göre karar verr dio noldu hemen aldırmya kalkıyosun yani kolay mı o kadar😔
Mavimsii_56 Hnd3535 gittim zaten diger bir doktora da o da tam tersi herseyin yolunda bir skntı yok dedi acile gittim bakayım ne diyecek die o da bir bucuk hafta önce dedi gercekten ölçümlerle alakalı degisiyor yani
melekmommm Mavimsii_56 evet öyle herkesten çok para alıyor ultrasonda beş dk düzgün bakmıyor ya keseyi gördük foto vermesini ben istedim napacaksın bunu diyor. Sananeeee ben bu keseyi görmek için 6 sene beklemişim. Zaten dahada gitmedim. Artık norml gebeler gibiyiz ona devam etmek zorunda değilsin. Muhammet beye gerçekten git bak herşeyi sor hiç insanı terslemiyor sakin bir adam strese sokmuyor.
Mavimsii_56 melekmommm 😂😂 bnde video cekim dedim yok olmazmıs yok teli kaybedermisim yok bilmem ne sanki keybetsem napacakler ultrosanda bebegin görüntüsünü🤣🤣 aslında gitmemde ama işte tüp bebek ilacı seyi o bilir yani muhammet bilir mi ki gene bise olsa buna mecbur gitcem bu defa hic gitmessem bakmaz daha öyle de gıcık biri
melekmommm Mavimsii_56 kız niye bilmesin ilacı aynı progestan aynı kan sulandırıcı herşyimi aynı kullandım. Tabi senin kararın ama ben asla hem para verp hem de onun suratını çekmek istemedim. Sağlıkla kucağımıza alalımda zaten artık bişey istemiyorum 😁 bu arada kaçıncı denemen de tuttu kaç senelik evlisin 🥰
Mavimsii_56 melekmommm amin insallah allah bi daha ona muhtac etmesin😂 bnm ilk transferim tek yaptı zaten senn bünyen cift kaldırmaz dedi😂 tuttu o da cok sükür ekimde daha bir yılımız olacak🥰 eşimin sperm sayısı az tüp bebekten baska olmaz dedi bnde o zaman daha beklemeye gerek yok dedm öyle yaptık sükür tuttu yani zaten bnde bise yoktu. Hele bi dogurayım eşim tedavisini görsün ben daha onun yanına gitmek istemiyorum😂
N-23 Kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım, bebeğin gelişimi önden 1 hafta gidiyor dedi banada , bide plesenta rahmi tam kapatmış 😞
Mavimsii_56 N-23 bana da bi hafta geri dedi baska dr haftasıyla uyumlu dedi acile gittim o da bir bucuk hafta önde dedi😂 yani bnce buna kafayı takmada ben en azından suan takmıyorm yani ama diger seyi bilemicem canm
N-23 Mavimsii_56 yok zaten ona takmadım ben ötekine taktım öyle olduğu için riskli, zaten bu uygulamayıda o yüzden açtım gezip duruyom burda