1prensesannesi__ Kizlar bu konu hakkinda cok bilgisizim bi doktor kontrolune de gitmek istiyorum hersey yolunda mı diye bu gun adetimin ilk günü adetliyken mi kontrole gitmeliyim yoksa bittikten sonra mı
Bsraa9595 1prensesannesi__ Adetin 2. Veya 3.günü hormon değerlerine baktırmaya gidebilirsin canım hemde alttan kontrol ederler 🌸
svgiakgn 1prensesannesi__ aynen canım adetin 2. veya 3. günü gidebilirsin bende hamilelik istediğim zaman normal günde gitmiştim adetin 2. veya 3.günü gel demişti 😌
Gamzealptkn 1prensesannesi__ kan tahlili olarak bakıyolar genellkle tsh lh fsh prolaktin ve e2 bakarlar ama belki extra bi şeylere de bakılır
svgiakgn 1prensesannesi__ adetli olduğum için karından ultrasonla yumurtalıklarıma bakılmıştı benim çatlamamış yumurta var mı diye bir de kan alınarak hormon testi yapılmıştı 😌
Damla-coban 1prensesannesi__ karından ultrason ile bakılmasını gerek yok bize Ama vajinal muanede yumurta rezervine rahim de yara kızarıklık enfeksiyon vs var mı ona bakılıyor simir testi alınıyor Kan ile de hormon testleri yapılıyor
1prensesannesi__ svgiakgn yumurta gelisimi kalitesi buyuklugu ultrasonda goruluyo mu hormon testlerinde neye bakiyolar kusura bakmayin cok sordum ama kadin hastalıklarından ilk gebeligim ve dogum disinda gitmedjm hic birsey bilmiyorum
svgiakgn 1prensesannesi__ yok kalite olarak değil çatlama olmuş mu olmamış mı ona baktılar bende hormonlarda da prolaktin yani süt hormonu gibi değerlerime bakmıştı ve smear testi de vermiştim ama onu adetliyken vermedim diye hatırlıyorum 😌