Sym_nr Seymanurrr06 11+2 olduk 🤍 mart sonu olur sanırım doğum. 12+6 için ikili tarama randevusu aldım öncesinde muayeneye gitmeli miyim kızlar?
13Gamze08 Sym_nr Bizde 11+2 yiz ama bizi yarın ikili teste cagirmislardi iki hafta sonra gel diyerek hatta ben 18 gün sonrasına aldım randevu yani yarına bakalım yapacaklarmi
Pinark92 13Gamze08 hastaneden çıktım özele gidiyorum cinsiyet tahmininde bulundu doktorum ama çok küçük emin değilim dedi bakalım netleşsin de
Sym_nr 13Gamze08 ben direk mhrs den randevu aldım o gün gittiğimde direk tarama testi yaparlar mı? Yoksa zamanı geçmesin? Şehir hastanesine randevu aldım ankara
Cak35 15+1 benimki ilk gebelik fetal dna sonucu bekliyorum Kızlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz bugün esnek siyah kotumu giydim göbeğimi sıktı bir şey olur mu
Blackkcat Cak35 benim de sıkmaya başladı geçen hamileliklerimden kalma hamile pantolonlarım duruyor onlara geçicem mecbur bu arada 2kg verdim ama göbüş çıkmaya başlafı galiba bnim zaten vardı da🫣bir de ben bi aparat aldım pantolonun düğme ve ilik kısmına takılıyor göbekten olmaya pantolonlar için hamilelikte kullanan var trendyoldan aldım ama pek işe yaramadı ya da büyük geldi ilerleyen haftalara bakıcaz
Fundahp Merhaba 12 haftalık olduk bugün tam , 2 gün önden gidiyor demişti doktor en son. Cinsiyetinizi merak ediyorum , 2.gebeliğim . Cumartesi randevum var bakalım ❤️
13Gamze08 Sym_nr 11 ve 14 hafta arası ikili tarama yapıyolar galiba bu iki hafta arasindaysaniz belirtin ikili tarama testi yapilirmi diye ben dokuz buçuk haftayken gitmiştim bana iki hafta sonra tarama testi için gel demişti yarın gidicez 11 haftanın içindeyiz bakalim
Sym_nr 13Gamze08 çok teşekkür ederim canım bende ayın 25ine randevu aldım 12+6 olacak o gün yaparlar heralde 🌼
Dlkzz Seymanurrr06 2023 Mart anneleri olarak takip ediyordum. Zaman ne kadar çabuk geçiyor vallahi. Bebişim 25 Mart doğumlu 😍
Eloo07 11+2yiz biz de. Mart sonu Nisan başı görünüyor doğum. haftaya bugün kontrolümüz var dua edelim İnşaallah birbirimize ☺️ Hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim☺️
Blackkcat Slm mart anneleri biz de 12+5 olmak üzereyiz,plasentamıza aşığıda dendi bu 3.kez olacak ama henüz haftam küçük tam tanı konulamaz da dendi,var mı plasenta problemi olan şimdiden,diğer 2hamileliğimde de aynı sıkıntılardaydım🌚