Seymanurrr06 meltemmmmm_1 ben Ataköy Towers da özel kliniğe gidiyorum Mustafa yaşartekin ben memnunum 🤗
Happy_123 meltemmmmm_1 ben bakırköy incirli caddesinde özel klinik meltem eğilmez Kalkavan’a gidiyorum öneriyle başladım memnunum
Azize64 Seymanurrr06 16+4 üm şu an doktorum 29 Şubat doğum dedi bakalım ne zaman doğacak cinsiyeti henüz öğrenmedim ama ayın 22 sinde randevum var inşallah o zaman söyler doktorum
Bircanm Seymanurrr06 12+2 olduk bizde 2. Sezeryanim olacağı için erken alırlar sanırım cinsiyetimiz henüz belli değil geçen hafta gittim doktor söylemedi 2 buçuk hafta sonra gidicem 15 haftalık olacak o zaman söylerler büyük ihtimal 🥰❤️
13Gamze08 Yaseminn2345 benim de 11+3 de randevum var bu perşembe ve doktor ikili test için cagirmisti
Zararsiz01 13Gamze08 merhaba evet duydum . Hem devlet hem özel gidiyorum ayın 18, de devlete ikili test için gidecem . Ay sonu da özele cinsiyet için gitmeyi planlıyorum.
Bircanm Seymanurrr06 amin sizinde inşallah sağlıkla hayırla kucaklarimiza almayı nasip etsin Rabbım ❤️