Sbha_13 Merhaba anneler gebelikde mide yanmasi yasanlar bilir mide yanmasi gibi bogazim yaniyor acaba aranizda bu durumu yasayan varmi neden olabilir hastaneye gitmelimiyim Gogsumdem bogazima digru gidiyor yaniyor boyle
Melike_sevgi Sbha_13 bebek büyüdükçe hep boğaz yanması olur o mide asidinin etkisi bide insan ne kadar baharatlı acı veya ekşi şeyler yerse o kadar yakıyor özellikle son ay git gide artar bu durum bende şuan o haldeyim ne yesem yanıyor
FatmaE Sbha_13 ben ben ben son bir haftadır boğazımdan biraz aşağısı yanıyor yatınca daha çok oluyor özellikle çok kötü bişey yaa
Melike_sevgi Sbha_13 yok sadece yediklerine dikkat et mideni yakan şeylere onları tüketirken ipin ucu kaçmasın ama baktın ne yaparsan yap dayanmıyorsun ilaç veriyor doktor ben çok ilaç kullanma taraftarı olmadığım için dikkat ediyorum iyi geliyor. Birde soğuk süt içmekte ii geliyor
Sbha_13 kvsr22 kullaniyorum canim midem yaniyordu onun icin doktor yazmisti Merak ettim hani acaba baska biseyse doktora falan gozukeyim
kvsr22 Sbha_13 Yediklerine dikkat et, içerisinde Palm yağı olan yiyecekler ve baharatlı yiyecekler yapıyor.palm ne dersen paketli bütün yiyeceklerde var.
baybarsmom Sbha_13 4 gündür bu sekildeyim reflu oldum yine acı acı yakıyor boğazımı ayva yemısımmgibi boğuluyorum son aylarda daha cok oluyormus ilk 3 ayda bu kadar değildim