fundamuammer Cinsiyettahminidolunayes Cinsiyettahminidolunayes 13+4 haftalık resim. Doktor %80 tahminde bulundu sende bakar mısın 🤰🤗🤗
25merve fundamuammer canım gittin mi doktora bende perşembe günü gideceğim inşallah bizim de tahminde bulunur herşey yolunda mı
fundamuammer 25merve her şey yolunda çok sağlıklı Allah’a şükür, ikili testte de sorun çıkmadı. Umarım seninde tahminde bulunur. Ben sormadan doktor %80 erkek dedi yanılma.payim olamaz pipisini gördüm dedi bakalım umarım yanlimiyordir canım
25merve fundamuammer çok sevindim senin adına canım benim ikili testte yapılmadı daha yarın yapar heralde net gördüyse yanılma olmaz bencede hadi hayırlı olsun inşallah 🤲🥰
fundamuammer 25merve sağol canım inşallah darısı başına yarın gönlünden geçen nasıl olmuştur inşallah da sevinir mutlu olursun hayırlısı ile. Ben sormadan söyledi direk %80 erkek diye umarım doğrudur ya daha 13+4 de öğrenince şaka gibi geliyor bian 🤰♥️♥️ yarın haber et beni. Sen nasılsın bu arada iyi misin
25merve fundamuammer inşallah canım aminnn değişeceğini sanmıyorum erken öğrenince şaşırman çok normal ☺️ 13+1 oluyoruz bizde yarın iyiyim çok şükür yarın yazarım mutlaka 🥰
25merve fundamuammer canım ben şimdi çoktım doktordan herşey yolunda çok şükür kan verdim ikili test için cinsiyet için çok erken dedi bidaha ki geldiğinde söyliycem dedi sanırım gözükmüyordu yada tam emin olmak istedi 🤷♀️
arasa30 Nummer benim dogum tarıhim.28.03.1993 eşimin dogum tarıhı .03.11.1993 ilk beta 1303.87 şuan 9 haftalıgız
aysheklc Cinsiyettahminidolunayes Cinsiyettahminidolunayes benim 21.08.2001 eşimin 19.03.1993 sat 16 Ağustos beta 840
25merve @Cinsiyettahminidolunayes 12. Haftada resim istemiştiniz 13+1 e denk geldi randevum bakabilir misiniz rica etsem
fundamuammer 25merve sağlıklı olmasına sevindim canım. Bende işte 13+4 cinsiyet.soylemesine şaşırmıştım. Haftaya Perşembe kendi dokyoruma randevum var sonra ayın 20 sinde perinatolijiye sonuçlar için randevu aldım onu gostericem. Ben sormadan kendi söyledi sen sordun mu canım kendimi dedi gözükmüyor diye
25merve 25merve Farklı bir doktora gittin sanırım belki cihazı iyidir görmüştür haftaya haber ver banada bakalım inşallah değişmez
fundamuammer 25merve ikili test yaptırmak için perinatolijiye gitmiştim detaylı inceliyor ya onlar cihazları mükemmel net gösteriyordu. Umarım yanilmazda bakalım. Haftaya haber ederim seni persembe aksami