25merve fundamuammer Merhaba teşekkür ederim amin inşallah 🤲 diğer hamileliklerimde de hiç mide bulantım vs olmamıştı bunda da yok çok şükür ama bunda daha şimdiden çok kilo aldım hemen göbeğim çıktı diğerleri böyle değildi ve karın ağrım var bunda ek olarak sadece bunlar var sizin nasıl Farklı mı kaç haftalıksınız
fundamuammer 25merve 25merve benim diğer ikisine göre farklı diğerlerinde şiddetli mide bulantısı koku hassasiyeti çekmiştim bunda hiç belirti yok şuan evet benimde karnım hemen çıktı bunda 9+6 haftaligim ay sonuna randevum var ikili test için gidicem
Eternal_8 Cinsiyettahminidolunayes Az önce yanlış yazmışım eşim 14.10.1991 ben 01.01.1995 son adet tarihi 20 temmuz İlk beta 2263  https://hizliresim.com/mqtidak Bakabilir misiniz? ☺️
25merve fundamuammer bende 9+1 aynı haftadayız ne güzel biribirimizi haberdar edelim haftaya benim de kontrolüm var ama dr bişey demedi ikili test falan
fundamuammer 25merve haberleselim mutlaka bende randevu gününü iple çekiyorum 6 yıl sonra yeniden hamile kalınca ilk bebek gibi oluyormus heyecanı🤰♥️
25merve fundamuammer benimde 9 yıl sonra sanki hiç daha önce yaşamamış gibiyim çok Farklı hissediyorum büyük kızım 13 küçük kızım 9 yaşında 🙈
fundamuammer 25merve ya Allah bağışlasın , hafataya haberdar et beni , benim ay sonuya daha çok var günler geçmiyor geçse de görsem minigi
25merve fundamuammer amin inşallah cümlemizin evlatlarını inşallah tabi haberdar ederim bende 7 haftalıkken gitmiştim en son siz yeni gittiniz sanırım
fundamuammer 25merve ben bir tek tam 7 haftalık iken gittim , ilk ultrasonda ozaman gördüm kalp atışını duyduk ozaman sonrasında gitmedim 12. Haftada gideceğim yeniden işte
Cinsiyettahminidolunayes Ysmn-08 bilgileri yazdin mi bana oran bakmam için Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakamini yaz bakim
Yavru-kus Cinsiyettahminidolunayes ay belki daha çok yeniyiz belli olmaz ama lütfen bana da bakar mısınız lütfen 🙏 Ben 18.09.1997 Eşim 02.07.1994 Sat 4 Eylül Beta 237
filizmom Ben: 31.10.1994 Eşim: 09.03.1992 Sat: 26 Temmuz İlk beta: 99 Bana da tahminde bulunur musunuzzz🌸🌸
Mymommm Cinsiyettahminidolunayes Ben 11.04.1999 Eşim 20.04.1994 Sat 25 Temmuz İlk beta 1309 Bana da tahmin eder misiniz çok merak ediyoruuumm 😌
Yavru-kus Cinsiyettahminidolunayes ayy tahminlerin doğru çıkıyor mu gerçekten ben çok kez istiyordum 😅