Mebus Kızlar vücut çatlamaya meyilli olunca evet illa ki çatlıyor fakat en azından bunu aza düşürmek için neler kullanabiliriz. 15 haftalığım hiç kilo almadım henüz yok ama kaçıncı haftada başlamam lazım bio oil çok duydum faydalı mı
Bukre_ Mebus ben 16.haftadan itibaren sabah akşam lierac sürmeye başladım piyasadaki en iyi çatlak jeli olmasına rağmen ve kilo almamış olmama rağmen yinede bacaklarımda çatlak oldu düzenli sürmek lazım bool su içmek lazım
Seydaa123456 Mebus 31+2 deyim lierac kullanıyorum 4. Kutumdayım hiç çatlamadım sürüp hemen kıyafetinizi giyebiliyosunuz hiç iz vs yapmıyo ben cok memnunum
Blueberry0 Mebus ben hiçbirşey kullanmıyorum çok şükür çatlamadım🥲Lierac çok öneriliyor ve trendyolda çok fazla değerlendirmesi var bir bakın derim ben memnun olmayan görmedim🥲Bebek yağı da kullanabilirsiniz en basiti o da işe yarıyor 🩵
Mebus Bukre_ zaten bacaklar en çok çatlayan yer ergenlikten kalma çatlakların var baldırlarımda vücudum çatlamaya çok elverişli ya yağlı pehlivan gibi gezicem galiba ben