Hhbnhbnjvv Merhaba anneler en geç bebeginiz kaçıncı haftada baş geliş yaptı. Şu an 34+6 yım hala donmedi bebegim başı miydemde🙁
Hlycsr91 Hhbnhbnjvv Bende 33 haftadayım bebeğim hala makat gelişi ters duruyor ☹️ doktorum bu haftadan sonra biraz zor dedi
Evrem990 Hhbnhbnjvv 30+6 da kontrole gitmiştim doktor başi asagida dedi gecen hafta yine ayni seyi söyledi 31+6 da
Nese20 Hhbnhbnjvv ben de 34teyim hala dönmedi doktorum bekleyeceğiz dedi daha çok erken sabırlı olalım🌸
Hhbnhbnjvv Hlycsr91 basmı makatmı bilmem ama donsun istiyorum dogum pozisyonuna😂😂😂 kendi doktorum 36-37ye kadar bekleyelim dedi diger saglik ocagindaki ise bu haftadan sonra zor doner dedi🙁
Hhbnhbnjvv Evrem990 30+1de gittigimde 28 haftadan donmesi gerekiyordu dedi donmemis. 32de gittim yine aynıydı su an 35e giricez yine ayni😕 donmuyor bebe inatcı cıktı😂
Bgm_i Hhbnhbnjvv geçen hafta ters geliş olan 37. Haftalık bebeğim bugünkü kontrolde baş gelişti 🥳 dönebiliyorlar 🤲
Hhbnhbnjvv Bgm_i @hunilimom @Hulyab 35+1 oluyoruz bu gun muayene oldum yine aynıydı🙁 Hep de hareketli gece gunduz uyutmuyor resmen hareketleri ama donmuyor. Umarım doner😩🤲🏻