Ozlem37 Kızlar instgramda cinsiyet belirleme sayfaları oluyor ultrason resimlerine bakıp cinsiyet tahmin ediyorlar.Sizce doğruluk payı varmıdır? Acaba gerçekten tutturuyorlar mi yoksa tutturduklarını mı hikayelerinde paylaşıyorlar
guzelanne01_ Ozlem37 ben severim böyle hissel şeyleri doğrulukta var diye hissettim Cinsiyet belirme meleğe sordum 50 tlydi zaten önce atıyorsun biliyorsa kesin öyle istiyor parayı ben attım bildi Birde çok güzel gönderdi nasıl yaptı bilmiyorum hediye paketi gönderiyor basıyorsun açılıyor erkek dedi ve bildi oğlum oldu☺️
Ozlem37 Yaseminn2345 ücretli 80 tl şuan meraktan baktırdım erkek dedi cinsiyeti belli olsun bebeğimin o kadar merak ediyorum ki acaba doğru mu bildiler acaba
Ozlem37 Yaseminn2345 evet ama inanma böyle şeylere ben baktırdım erkek dedi kızım olucak tamamen para tuzağı
Ozlem37 guzelanne01_ Bende meleğe baktırdım erkek dedi cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum merak ediyorum çok ☺️
Ozlem37 guzelanne01_ baktırdım erkek demişti kızım olucak kendisine mesaj artığımda doğru düzgün birşey bile yazamadı