gamzecgr Seylan ben ilk lekelenmeyle acile gittim bana söylemedi doktor ertesi gün kendi doktorum söyledi ikiz diye ama normal kadın doğum uzmanına gittiyseniz söyledi mutlaka
ladyax Seylan sanırım daha küçük bir gebelik bebek görünmüyor ancak tek kese görünüyor 2 ayrı kese görmedim ben
Seylan gamzecgr aynen söylemedi valla bana öyle geldi çünkü bi kızım var onun ultrason resmî hiç böyle deyildi
Razee Seylan bende bu şekilde iki kese gibi gözüküyordu fakat birisi kistmiş bazı gebeliklerde olur sonradan kaybolur demişti doktorum bir sonraki kontrolünüzde net öğrenirsiniz
Ozlm_31 Seylan tek yumurta ikizi olblr ama doktorunuz söylerdi öyle olsa tek yumurta ikizinde iki ayrı kese olmuyor tek kese içinde iki bebek oluyor yolk saç da olblr o gordugunz
Seylan Ozlm_31 aslında ikiz kardeşlerim var bizimkiler ikize benziyor dedi benimde kafam karıştı ikiz olsaydı doktorda söylerdi 🤦🏻♀️
hayalim35 Seylan 5 haftayı bilmiyorum bn 8. Haftadan snra plesenta gelişiyormuş belki bnmki bana öyle gelmiştir öyle düşünüyorum🤭
ikizprensesannesi @Ozlm_31 Tek yumurta ikizinde iki ayrı kese oluyor benim öyle tek plesantamız iki ayrı kesemiz var monokoryonik diamniyotik diyorlar sizinde dediginiz gibi de oluyor ama tek kese tek plesanta mono mono
Ozlm_31 ikizprensesannesi ben ayrı kese olunca çift yumurta diye biliyordum ama tabi tek eşli oluşunu bilmiyordum