Kızlar hastaneye kontrole gittim 36+6da nst de bisey çıkmadı açıklığa baktıklarında 2 3 cm açıklık dediler ama hiçbir belirtim yok gönderdiler beni işte suyun gelirse sancın gelirse anormal bı durum hissedersen gel dediler benimde belimde az bı ağrı vardı hep sabıt. O gün eve geldim uyuyamadım hiç. Ertesi gün acile gittim anlayamam diye saat öğlen 2 de hala3 cmydi Bana çömel kalk hareket yap 2 saatte bi gel muayne etcez dedi bende bi kaç kez gittim ilerlemedi eve gelip duş aldım yürüdüm biraz hareket yaptım akşam 9 da gittim 4 cm olmuş yatırcaz dedi doğum yerine yatırdılar tek kişilik odalar aynı odada doğum yapıyosun. Refakatci olarak annem geldi yanıma sancılarım başlamadı biraz beklediler ben suni sancı istedim biran önce olsun diye 😂 çok yorgun ve uykusuzdum. Yavaş yavaş verdiler suni sancıyı sancı gözüküyor yüksek ama çok ağrı hissetmiyorum dayanılmıcak gibi değil bu arada hep annem yanımdaydı telefonumda yanımdaydı zaman geçsin diye telefonla oyalanıyorum. Açıklığıma bakıyolar sürekli plates topu var onla hareket yap dediler arada kalkıp hareket yapıyorum. Sancıyı yüksek görünce kestiler biraz benim sancım gitti tamamen biraz uyudum sabah oldu. Yavaş ilerliyordu. Suni sancıyı geri açtılar yavaş yavaş çoğaldı sancılarım gözüm gidiyor uykusuzluktan sancı gelince uyanıyorum bu sefer o kadar yüksek değildi ama çok şiddetli hissediyodum 6 cm oldu suyum gelmemisti daha suyumu patlattılar sonra hızlı ilerlemeye başladı. Sancılar sıklaştı dayanılmıcak gibi sonra bı hemşire bı doktor geldi sancın geldikçe ıkın diye. Annem o an geldi hemen aşağı indirdiler doğum başladı diye. 10 15 dakika sonra doğum diye bağırdı doktor hemen yattığım yatağın bacaklarını taktılar. Ikınmaya basladim halim hiç kalmadı ama biran önce olsun diye kendimi zorladım en fazla yarım saat sürdü aglamasini duydum bende ağlamaya başladım çok şükür kuvezde kalmadı kucağıma verdiler herşeyi tüm yorgunluğunu unuttum kesi yapmadilar yırtılan yerleri diktiler 2 yeri onu da tam uyusturmamislar bı kaç yerini o anda biraz bağırdım yarım saatte o plesantanin çıkışı ve dikişler sürdü. Sonra eşini çağır dediler o doğum yaptığım yattigim odaya çağırdım kızımla ilk bulusmaları o odada oldu. Sonra kendimi ne kadar sıktıysam titreme geldi üşüme geldi sancılar devam etti bi iki gün ayaklarım şişti o suni sancıdan muhtemelen. Yavaş yavaş geçti. Odaya çıktım tek kişilikti odada önce annem durdu yarım gün gibi dogum yaptığım yerde o olduğu için yorgundu onu gonderdim eşimi çağırdım eşimi de kabul ettiler. Heyecandan hiç uyuyamadım tabi ki. Çok şükür zordu ama geçti. Bebişi görünce öpünce herşeyi unutuyosun. Şuan 22 gunluk olduk çok şükür tek başıma bakıyorum bebişe yeni yazabiliyorum. Oldukça detaylı anlatmaya çalıştım merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah