kubract Merhaba arkadaşlar cinsiyet tahmini için 12+6 da gittik doktor %80-%90 erkek dedi ama değişme ihtimali olur mu sonradan sizce? Böyle bi durum yaşayan oldu mu bu haftalarda net görülürmü
gamzecgr kubract doktorun emin olmasına bağlı bence biz 12+2 de öğrendik %100 eminim demişti ikiz erkek 22 haftalık olduk yanılma olmadı
Passions kubract bende 16. Haftada kız demişti doktor detaylıda da aynı şekilde çıktı şuan 33 haftalığız henüz değişmedi ama doğunca kız beklerken erkek bile çıkabilir örneklerine rastlamışlığım oldu hayırlısı olsuun😄
Mervekaram22 kubract canım babada 12 de erkek dedi 15 ye yine erkek dedi. Erkek çocuk kendini belli eder hemen ..
Mylittlemermaid İlk hamileliğimde yüzde 90 erkek demişti 12. Haftada , 16. Haftada kızımız olacağını öğrendik, kızımız oldu🌸
kubract Mylittlemermaid hayırlısı olsun normalde kız diyip erkek cıkan cok oluyormuş ama erkekten kıza dönen nadirmiş diye duymuştum
Mylittlemermaid kubract evet genelde kızdan erkeğe yanılma daha çok ama biz nadir olanlardan olduk 😅iyi ki alışveriş yapmamıştım 😅
Sareeee Mylittlemermaid benimde bir oglum var kiz cok istiyordum bu hamileligimde bakalim yine erkek dedi dr ama icimden bir ses kiz dior
MF0127 %100 dedikten sonra değisien oldu mu acaba bende şuan bir tereddüt ettim ufaktan alışverişte yapıyorum 😅
ozge1993 kubract bana 11 de erkek dedi değişmedi doktorun kör olmasından kaynaklı yanılmalar olabilir bence😂😂😂