Kader5138 Kızlar merhaba bugün 28 haftalık olduk ama afedersiniz alt tarafim çok ağrıyor az bişey yürüsem hemen yoruluyorum sizce normal mi Çarşamba günü kontrolüm var doktora soyliycem ilk hamileliğimde böyle olmamıştı
ebrulina Kader5138 bende 27+5 im şuan hemen yoruluyorum ve biraz hızlı yürüsem kasıklarıma ağrı giriyor ilk gebelik olduğunu için normal mi bilemiyorum
kubra454 Kader5138 normal ben 31 haftadayim batma hissi bir anda giren ağrı yaşıyorum 28 den sonra başladı benim bu ağrılarım
Arslannesi Kader5138 Bende 27+2 yim bu ara bende de ağrı başladı kasıklarimda ara ara oluyor ve ishal de başladı normal sanırım 🤷♀️
Mmnj Kader5138 aynı durum bnde var ya altım acıyor ağrıyor değişik yürüyorum panda gibi 25+5 iz bugün hafif bir karnımda ağrı var nedense ve altıma basınç uygulanıyor gibi
Heyzilandmercimek Kader5138 ay al benden de o kadar. Yatar kalkarken bacaklarımı indirip kaldırırken genital bölge kaslarında ağrıma oluyor bende 28+3üm
Ebrugrgn 27+1 im ben de öyle terlikle gitmeme rağmen her yere acayip yoruluyorum sağlık ocağı kontrolüm vardı gidip gelene kadar bittim valla . Çatı kemiklerim de ağrıyor. Sanırım normal
kubra454 Kader5138 benim de var 2 yaşında kızım biraz dinlensem geçiyor ama çocukla zor dinlenmek özellikle bu aralara ayaktayken bebek hareket ettiğinde bu sancıları çok yaşıyorum
bskts26 Kader5138 benimde aynısı oluyo 28+0 olduk bugün doktoruma sorucam bazen adet sancısı gibi ağrıyor
Tipitip Haftadayım pelvik ağrısı yaşıyorum. Özellikle yürürken zorlanıyorum. 3 gebeliğim diğerlerinde hiç böyle birşey yaşamamıştım 😔