Kbat92 Merhaba, kapı süsü gibi detayları önemsiyormusunuz. Bana hediye geldi icime cok sinmedi, eşim abarttıgımı düsünüyor ama insan estetiklik arıyor. Saçma bi konu ama düşünceleri merak ediyorum
Aayssee1323 Kbat92 bebeğim olunca konu her detayı önemsiyorum tabi ki. Hediye yaptıran kişi keşke fikrinizi alsaydı.
Busrata33 Kbat92 Keşke sorsaymış size ben önemserim böyle bir niyeti var ise insanın sorar yani hediyenin büyüğü küçüğü olmaz tabi ama her zaman kapıda duran birşey göze hitap etmeli,ilk oğlumda da yaptırdım şimdi diğer ogluma yaptırıyorum ikisi farklı model ama uyumlu hatta eşimde tam destek birinde var diğerinde neden olmasın istediğin olsun der
baybarsmom Aayssee1323 ay gerçektenn ya böyle bir sey hediye yapılmamalı çok almak istiyorsa alacağı kisiye çaktırmadan sorsaydı biseyler yapsaydı
minikmelegim_ Kbat92 forum kısmında solda üç çizgi varya oraya basıp resim yükleye tıklıyosunuz. Ordaki adımları takip ederek görseli ekleyip altta çıkan bağlantıyı kopyalayın ve buraya yanıt olarak yapıştırın